Hírek

October 12, 2023

A Push Gaming horgászexpedícióra viszi a játékosokat a Fish 'N' Nudge-ban

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

A Push Gaming, az izgalmas online nyerőgépek szállítója bejelentette legújabb nyerőgép-címét, a Fish 'N' Nudge-ot. A szoftverfejlesztő szerint ez a játék a népszerű horgásztémát kínálja számos modern funkcióval, hogy kifizetődő élményben legyen része a játékosoknak. 

A Push Gaming horgászexpedícióra viszi a játékosokat a Fish 'N' Nudge-ban

Ezt a horgásztémájú nyerőgépet 5 tárcsán és 4 sorban játsszák, 20 tétvonallal. A fejlesztő horgászhangulatot teremt az ismerős ikonokkal, mint például a botok, orsók és csalik. Ezeket a szimbólumokat egy vad halász egészíti ki, aki az összes alapjáték-szimbólumot helyettesítheti, így nyerő kombinációkat hozhat létre a tét 40-szereséig. 

Négy függőleges szimbólum jelenhet meg nettó fedőként bármely alapjáték pörgetése során. Ez a háló minden egymást követő pörgetésnél egy sorral lejjebb tolódik, amíg elhagyja a játéktáblát. Ha bármilyen azonnali pénznyeremény landol a hálóban, az összegyűjti azokat, és a vadhalászt teszi az összes nyeremény begyűjtőjévé.

A szoftverfejlesztő hozzáteszi, hogy a játékosok feloldhatják az ingyenes pörgetések bónuszát, ha legalább három scatter-szimbólumot összegyűjtenek, plusz scatterekkel és szorzóval. A háló ikonok a második és a negyedik tárcsát foglalják el, a játékosokat pedig új online kaszinók több ilyen szimbólumot is lerakhat a funkció során. A bónusz addig tart, amíg az összes nettó szimbólumot ki nem zárják a játékból. Ezenkívül minden pörgetés eggyel növeli a szorzót.

A Fish 'N' Nudge különbözik a többi horgásztémájútól online nyerőgépek mert ötvözi a hagyományos motívumokat és a modern komponenseket, amelyek jelentős jutalmakat hozhatnak a játékosok számára az alapjátékban és az ingyenes pörgetéseket. A játék a fejlesztő más új címeinek sikerét követi, mint például a Goat Getter, a Rat King és Borotva visszatér. Ezek a kiadások akkor jelennek meg, amikor a Push Gaming jelentős növekedésre készül a következőt követően Az MGMRI/LeoVegas átvétele

Craig Turner, vezető játékproducer a cégnél Push Gaming, mondott:

"A Fish 'n' Nudge egy sokoldalú nyerőgép, amely többféle nyerési lehetőséget kínál a játékosoknak az alapjátékban, a netes szimbólumokkal pedig átalakító elemet adnak az amúgy is izgalmas játékmenethez.

"Az ingyenes pörgetések körének lehetősége a végtelenségig pörögni, amíg hálók vannak a tárcsákon, ezzel egyidejűleg növeli a szorzót, és több lehetőséget biztosít a nyerésre, ami a játékosok izgalmának fokozódását eredményezi. Izgatottan várjuk, hogy az emberek milyen nyereményeket kapnak el. , ebben a klasszikus témájú és mechanikusan ötletes címben."

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek