A Push Gaming belép a csatatérre a történelmi ihletésű 10 kard játékkal

Hírek

2023-06-01

Benard Maumo

A Push Gaming egy gyorsan növekvő fejlesztője magával ragadó online nyerőgépek, bejelentette, hogy visszatér a Római Birodalom aranykorába. Ez azután történt, hogy a cég kiadta a 10 Swords nyerőgépet, amely címet főleg a történelem ihlette.

A Push Gaming belép a csatatérre a történelmi ihletésű 10 kard játékkal
  • A csata egy 5x3-as táblán zajlik, tele szimbólumokkal, amelyek tökéletesen kiegészítik a játék témáját. 
  • A játékosok olyan karaktereket párosíthatnak, mint a császárok, a sisakok és a légiósok, hogy a tét akár 40-szeresét is kifizessék. 
  • A gyönyörűen kidolgozott JA kártyaszimbólumok az alacsony értékű ikonok, amelyek kifizetése akár a tét 4-szeresét is elérheti, ha a játék 20 tétvonalán 3+ szimbólum megegyezik.

Mindig ügyeljen a vad szimbólumra, a játék prémium ikonjára. Amikor az Aquila bárhol a tárcsákon landol, más római ihletésű ikonokat vált fel, növelve az esélyeit a nagyobb nyereményre. Ne feledje, hogy ez a szimbólum 5x, 15x vagy 40x kifizetéssel járhat 3, 4 vagy 5 esetén. 

Miközben továbbra is nyerő kombinációkat varázsol a új kaszinó oldal, egy kard szimbólum véletlenszerűen kerülhet a tárcsákra, hogy fokozatosan növelje a nyereménylétrát. Azok a játékosok, akik találnak 4 kardot, a legkisebb nyereményt kapják, míg 10 kardot összegyűjtve a játék legmagasabb, 5000-szeres jutalmát kapják.

Eközben a játékosok kiválthatják a ingyenes pörgetések bónusz játék, miután talált 3+ szórót bárhol a tárcsákon. A játék 8, 10 vagy 12 bónuszkörrel jutalmaz 3, 4 vagy 5 scatterért. Ezen túlmenően, ha 4 extra scattert talál, a legalacsonyabb értékű szimbólumokat kardokká alakítja, ami egy újabb újraindítót ad. 

Push Gaming azt mondja, hogy ez az első olyan játék, amely progresszív fizetési létrát kínál a játékosoknak azonnali pénzjutalmakkal. A játékosok jutalmakat szerezhetnek az alap- és bónuszjátékokon belül.

George Fil, a Push Gaming csoport ügyvezető igazgatója megjegyezte: 

"A 10 Swords jól példázza elkötelezettségünket az iránt, hogy változatos és szórakoztatásra összpontosító játékokat biztosítsunk globális közönségünk számára. Ahogy folyamatosan új piacokra lépünk, és minden eddiginél több játékost vezetünk be tartalmainkhoz, a mechanika, a funkciók és az ingadozó szintek széles skálája áll rendelkezésünkre A játékosok a játékteremtés élvonalában tartanak bennünket. A játékosok annyi játékélményt és funkciókat élvezhetnek a 10 kardban, hogy biztosak vagyunk benne, hogy csodálatos élményben lesz részük." 

A 10 Swords a Push Gaming gyorsan bővülő játékkönyvtárának legújabb tagja, amelyet a közelmúltban a Dino PD piacra dobásával kapott a játékszolgáltató elindította a Giga Jart, egy 7x7-es játékgép, amelyen az ikonikus Cluster Link szerelő visszatér.

Legújabb hírek

Az Unibet korai kiadásban bemutatja az iparág első Super Wheel-jét a Stakelogic-tól
2023-09-29

Az Unibet korai kiadásban bemutatja az iparág első Super Wheel-jét a Stakelogic-tól

Hírek