Hírek

October 5, 2023

A pragmatikus játék felkéri a játékosokat, hogy gyűjtsenek királyi jutalmakat a Starlight Princess játékban

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

A Pragmatic Play, az online nyerőgépek vezető szállítója és egy népszerű tartalomgyűjtő, új címmel erősítette meg Princess sorozatát. Ez azután történt, hogy a cég bejelentette a Twilight Princesst, egy fantasy témájú nyerőgépet, amely egy álomszerű világ felfedezésére hívja a játékosokat az égbolton.

A pragmatikus játék felkéri a játékosokat, hogy gyűjtsenek királyi jutalmakat a Starlight Princess játékban

Ez a slot sok ihletet kölcsönzött elődjétől, a Starlight Princesstől. A játékot egy 5x5-ös táblán játsszák ismert szimbólumokkal, beleértve a koronákat, virágokat, drágaköveket és a hercegnőt. A játékosok a tét 20-szorosát elérő nyereményt nyerhetnek, miután öt vagy több ikonból álló csoportot alkotnak a játék öt tétvonalán.

Az alapjáték során bármelyik pörgetésnél megjelenhet egy vad szimbólum, amely az összes talált fizető szimbólumot helyettesítheti. Ha eléri a nyerővonalat, ez a szimbólum a tét 2-10-szeresének szorzóját nyithatja meg. És ha több wild is része a győzelemnek, a online nyerőgép hozzáadja a szorzóikat, ami még nagyobb kifizetéseket eredményez.

Ezalatt a játékosok legalább három aranygömböt szerezhetnek, amelyek véletlenszerűen jelennek meg a tárcsákon, hogy aktiváljanak egy ingyenes pörgetési bónuszt. Pragmatikus játék azt mondja, hogy a bónuszjáték során landoló vad szimbólumok a bónuszkör végéig zárva maradnak a tárcsákon.

Mint a legtöbb online nyerőgép a szoftverfejlesztő, a játékosok a tét 100-szorosának befizetésével közvetlenül az ingyenes pörgetési körhöz juthatnak. Azok a játékosok, akik ezt a lehetőséget választják, biztosan legalább öt scattert érnek el a következő pörgetésük során. Ez a lehetőség nem érhető el új kaszinóoldalakon bizonyos joghatóságokban, beleértve a Egyesült Királyság.

A Twilight Princess a fejlesztő kiterjedt gyűjteményének legújabb tagja kaszinó játékok. Ez a legutóbbi kiadásokat követi, mint pl 8 Golden Dragon Challenge és Rainbow Reels. A szolgáltató a közelmúltban a legjobban teljesítő Big Bass nyerőgép-sorozatát egy összeomló játékká alakította át Big Bass Crash.

Irina Cornides, a Pragmatic Play operatív igazgatója megjegyezte:

"A Twilight Princess csatlakozik a Starlight Princess-hez, amely máris nagy rajongótábort szerzett a játékosok körében, és a Pragmatic Play egyik legnépszerűbb játéka lett.

"A Twilight Princess a legfrissebb, amelyet megkoronáztak, és olyan klasztergyőzelmeket tartalmaz, amelyeket a Wilds szorzókkal növelhet az alapjáték bármely pontján, hogy segítsen a játékosoknak királyi jutalmakat gyűjteni. A Princess még ragadós Wildokat is adhat az akciódús ingyenes pörgetések során. a nagy nyerési potenciálért."

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek