Hírek

June 15, 2023

A Play'n GO bemutatkozik a Sweet Alchemy 2 nyerőgépben

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Play'n GO, a díjnyertesek elsőrangú alkotója online nyerőgépek, bejelentette, hogy a Sweet Alchemy 2-ben diadalmasan visszatér a cukorka nyerőgép-saga. A játék a legtöbb inspirációt a 2018-as Sweet Alchemy és a 2020-as Sweet Alchemy Bingo-ból merítette. 

A Play'n GO bemutatkozik a Sweet Alchemy 2 nyerőgépben

Szóval, mi az új ebben online kaszinó játék? Először is, a játék páratlan izgalmat kínál a Grid Expansion funkciónak köszönhetően. Ahhoz, hogy a játékosok aktiválhassák ezt a funkciót és finom győzelmeket szerezzenek, sikeres klasztereket kell létrehozniuk. Ahogy haladnak előre, a játék lépcsőzetesen eltávolítja a Csokoládéblokkoló szimbólumokat, így több szimbólum jelenhet meg, és megnő az esélye, hogy nagy nyereményt nyerjen. 

  • Ne feledd, hogy ebben a játékban az a célod, hogy eltávolítsd a csillag, kocka és pasztilla szimbólumokat a tábláról. 
  • A Wild Gobstopper véglegesen a rajtrácson marad, és segít új győzelmeket szerezni, amikor nincs más nyeremény. 
  • A Striped Treat Wild szintén a táblán lesz, vízszintesen vagy függőlegesen felrobbanva egy nyerő kombináció részeként.

A Ingyenes pörgetések funkció akkor aktiválódik, miután eltávolította az összes Csokoládéblokkoló ikont a tárcsákról. Ezután a játékosok megkapják négy ingyenes pörgetésüket, amelyek a Mega szimbólumokkal együtt járhatnak. Ahogy haladsz a cukorkával bevont világban, az ingyenes pörgetések során az összes blokkoló eltűnik a tárcsákról. Ha ez megtörténik, a játék négy extra kört és nagyobb mega szimbólumokat nyit, így közelebb kerülhet a tét 10 000-szeresének megfelelő legmagasabb nyereményhez. 

Végül a játékosok úgy aktiválhatják a bónuszjátékot, hogy az ingyenes pörgetések során különféle jól és alacsonyan fizető szimbólumokat gyűjtenek. Ennek a bónuszkörnek három szintje van, dinamikus elemet adva a már amúgy is lenyűgöző rácsmechanikához.

A funkció során olyan kerekeket és gyűrűket találsz, amelyek arra késztetik a játékosokat, hogy a központ felé haladjanak. A szorzó elérése megtöbbszörözi a szorzó általános értékeit, míg az üres szegmensre való leszállás esetén a pénzeszközöket távolítjuk el a bankból. 

A Play'n GO az utóbbi időben egymásnak ellentmondó nyerőgépeket ad ki, és a legtöbb nagy sikert aratott legjobb új kaszinóoldalak. A Sweet Alchemy 2 megjelenése előtt a cég a szuperhős témájú Ternionban próbálta megmenteni a világot. Június 1-jén a társaság visszatért Asgardba a Viking Runecraft Apokalipszisben

Az új játékot kommentálva George Olekszy, a Play'n GO játékmegőrzési vezetője megjegyezte: 

"A rajongók még több Sweet Alchemyt akartak, itt van. A sorozat első címe az egyik legkedveltebb címünk Play'n GO. Csak arra volt értelme, hogy erre az IP-re építsünk, és valami még édesebbet próbáljunk ki a Sweet Alchemy 2-vel. Úgy gondolom, hogy a bónuszjáték és az x25 szorzó valóban nyerő. Ebben a slotban rengeteg dinamikus fordulat van, nem is beszélve az ínycsiklandó Grid Expansion mechanikáról."

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek