A Pariplay új fúziós partnerséget köt a Zetro Digitallal

Hírek

2023-07-10

Benard Maumo

A Pariplay, a NeoGames SA leányvállalata nemrégiben újabb Fusion partnerséget kötött a Zitro Digital-lal. Az ügylet a kiskereskedelmi szektorban elért korábbi sikereit követően tovább bővíti majd az online szerencsejátékok piacán.

A Pariplay új fúziós partnerséget köt a Zetro Digitallal

A Zitro Digital bingójátékai és nyerőgépei csatlakoznak a Pariplay tartalomgyűjtő platformjához. Cserébe ez növeli a beszállító digitális jelenlétét, és segít gyorsan elérni növekedési céljait. Ez a megállapodás azt is lehetővé teszi a kaszinó játékok hogy elérjük Pariplay hosszú listáját új online kaszinó oldalak különböző piacokon.

A Zitro Digital, a kiskereskedelmi területen vezető szerepéről híres vállalat már számos országban van jelen. A legjobb minősítésű Latin-Amerikában és Spanyolország, a legújabb ügylet révén a cég még tovább terjeszkedhet.

Ami pedig azt illeti Pariplay, az új megállapodás jelentős növekedést biztosít az online játéktartalom terén, kiemelve a Fusion platform gyors bővülését. A cég nemrég integrált EQL Games of North America.

A Fusion platform több mint 120 szolgáltató több mint 14 000 címének széles választékát tartalmazza. Számos háttér-irodai eszközt is tartalmazott, amelyek célja a játékosok elköteleződésének és megtartásának fokozása.

Ashley Bloor, a Pariplay partnerségi igazgatója megjegyezte:

"Büszkék vagyunk arra, hogy Fusion kínálatunk mennyit nőtt, és a Zitro Digital fantasztikusan kiegészíti a platformot. A Zitro Digital kiváló minőségű tartalmai, csúcskategóriás technológiája és folyamatos innovációja tökéletesen illeszkedik a Fusionhoz, ahogy mindig is szeretnénk hogy portfóliónkat a legjobb címekkel bővítsük. Bízunk benne, hogy ez egy erős és sikeres partnerség lesz."

José Javier Martí, a Zetro Digital operatív igazgatója hozzátette:

"Mindig arra törekszünk, hogy világelső tartalmat és technológiát biztosítsunk, és a Pariplay innovatív Fusion platformjával való integráció izgalmas lépés számunkra. Világelsők vagyunk a videobingó terén, és nyerőgépeink folyamatos növekedést mutatnak differenciálódásuknak és innovációjuknak köszönhetően. , ezért szeretnénk kiterjeszteni online jelenlétünket, és a Pariplay segítségével még több játékoshoz eljuttatni játékainkat."

Legújabb hírek

Az Unibet korai kiadásban bemutatja az iparág első Super Wheel-jét a Stakelogic-tól
2023-09-29

Az Unibet korai kiadásban bemutatja az iparág első Super Wheel-jét a Stakelogic-tól

Hírek