A Nolimit City benevezi a játékosokat jutalmazó titkos klubjába a True Kult nyerőgépen

Hírek

2023-08-10

Benard Maumo

Miután visszatért egy véráztatta kalandból a vadnyugati ihletésű Bounty Hunters játékgépbe, a Nolimit City most belép a sötét világba a True Kultban. Az évek során a cég a kiadásáról vált híressé kaszinó játékok hátborzongató és baljós témákkal.

A Nolimit City benevezi a játékosokat jutalmazó titkos klubjába a True Kult nyerőgépen

Az olyan címek, mint a Mental, Serial és Blood and Shadow sötét témáik és innovatív játékmenetük miatt sikeresek. De a Nolimit City szerint a True Kult akár a várakozásokat is felülmúlhatja. 

A szolgáltató szerint ez az izgalmas vadonatúj nyerőgép egy őrült kultusz köré épült. Mint általában, Nolimit City kiváló grafikát és hangsávot nyújtott ebben a kiadásban, fokozva az élvezetet.

A True Kult kiemelkedik a társaság többi tagjától online nyerőgépek gyors tempójú játékmenetének és ötletes funkcióinak köszönhetően. Az akció egy 5-6 x 3-as táblán történik, tele friss mechanikával, mint például:

  • Tűzkeresztség
  • True Believer Wilds
  • xBet

A játékosok ismerhetik a cég xBet funkcióját. Megnövelt esélyt biztosít a játék két bónuszmódjának elérésére az alaptét 300%-ának árán. Sajnos ez a funkció nem érhető el bizonyos joghatóságokban, például az Egyesült Királyságban.

Ha már a bónuszmódokról beszélünk, a True Kult két izgalmas kört tartalmaz: a The Séance-t és a Sacrifice Spins-t. Ezekben a bónusz módokban több All Seeing Eye képkocka mozog a képernyőn, növelve ezzel a nagy nyeremények lehetőségét. Ezenkívül a játékban megtalálhatóak a Tarot szorzók is, amelyek jelentősen megnövelik a nyereményt, és adrenalinnal teli játékélményt biztosítanak!

De azt tanácsoljuk, hogy óvatosan járjon el, amikor csatlakozik a kultuszhoz, különösen, ha korlátozott bankrollja van. Nolimit szerint a True Kult rendkívül ingadozó, ami azt jelenti, hogy csak kevesen tudják feloldani a játék maximális, 23 237-szeres kifizetését és csatlakozni a Left Hand Path-hez. Ezzel a szerencsés játékosok Istenhez hasonló státuszt kapnak a Kultban

Per Lindheimer, a Nolimit City termékért felelős vezetője kijelentette:

"Csatlakozz hozzánk! A True Kult hátborzongató világa megborzonghat a gerinceden, de ennek a játéknak a kísértetiesen ingatag mechanikája az örök boldogságba visz!"

A True Kult a Nolimit City partnerén jelent meg online kaszinók 2023. augusztus 8-án. A kanadai ontariói játékosok a közelmúltban a Nolimit City és az Evolution után is hozzájuthatnak a címhez aláírt egy One Stop Shop platformszerződést a tartományban.

Legújabb hírek

Az Unibet korai kiadásban bemutatja az iparág első Super Wheel-jét a Stakelogic-tól
2023-09-29

Az Unibet korai kiadásban bemutatja az iparág első Super Wheel-jét a Stakelogic-tól

Hírek