A Galactic Wins bejelentette a Betsoft Wish Granted nyerőgépének debütálását

Hírek

2023-06-19

Benard Maumo

A 2021-ben elindított Galactic Wins Casino csúcsminőségű játékválasztékot kínál számos szolgáltatótól, köztük a Betsoft Gamingtől. A játékszolgáltató több mint 160 online nyerőgéppel és asztali játékkal rendelkezik ezen az új online kaszinó oldalon.

A Galactic Wins bejelentette a Betsoft Wish Granted nyerőgépének debütálását

A kollekció hamarosan még tovább bővül, miután a Galactic Wins bejelentette, hogy a Betsoft Wish Granted megjelenik a platformon. Szóval, mit várhatnak ettől a játékosok pénzbedobós automata?

Kívánság teljesített áttekintés és fizetési táblázat

A Wish Granted egy online nyerőgép, amely Betsoft 2023. július végén jelenik meg. És szokás szerint Galaxyno nem hagyhatja ki a lehetőséget, hogy játékosainak bepillantást engedjen ebből a közelgő kiadásból.

Ez egy varázslatos témájú nyerőgép, amely a mitikus dzsinn (Aladdin) körül forog, és azon képességei körül forog, hogy az Ön kívánságait a új szabályozott online kaszinó valóra válik. A szórakoztató dzsinn találkozik a lenyűgöző hercegnővel ebben a játékban, hogy segítsen hatalmas gazdagságra szert tenni egy 5x3-as játéktáblán.

  • Minden pörgetés során legfeljebb 243 tétvonal nyílik meg. A játékosoknak csak legalább két szimbólummal kell megegyezniük a szomszédos tárcsákon, hogy megkapják a dzsinn gazdagságát. 
  • A színes drágakövek az alacsony értékű ikonok 0,4-0,8-szoros kifizetéssel, míg az edény, a főzetes üveg, az íjászat és a kardpár a prémium szimbólumok. Ezek a szimbólumok a tét akár 1,2-szeresét is megjutalmazhatják.
  • Ahogy tovább gyűjtöd a nyereményeket, a tárcsákon bárhol megtalálhatod a dzsinn potot. Ez a játék vad szimbóluma, amely minden fizető ikont helyettesít, amikor úgy tűnik, hogy segítsen még nagyobb nyereményeket elérni.

Wish biztosított funkciók, RTP és volatilitás

A Wish Granted számos olyan funkciót és mechanizmust tartalmaz, amelyek méltóak az arab jogdíjhoz. Az egyedi orsó kialakításnak és a nyerővonalak számának köszönhetően a tét 5000-szeresének megfelelő jutalomért versenyezhet. Ezek az elképesztő jutalmak azonban nem véletlenül születnek, hiszen a Betsoft drágakövek, fegyverek és egyéb értékek izgalmas kombinációját állította össze.

Ahogy az várható volt, a Wish Granted megkapja a fejlesztő Hold és Win bónuszát, amely újrapörgetéseket és jelentős kifizetéseket vált ki, és még tovább fokozza a négy potenciális jackpot megnyerésének pompáját. A játékosok egymásra halmozott rejtélyes szimbólumokat és bökkenő szorzókat találhatnak, így a játék a lehető legvarázslatosabbá válik.

A Wish Granted barátságos RTP-je 96,41%, és közepes volatilitású. A játék téttartománya 0,25 és 80 dollár között van, így tökéletes az alkalmi és nagy dobású játékosok számára.

A Wish Granted lesz a harmadik kiegészítő a Galactic Wins kiterjedt nyerőgép-könyvtárában. Július 14-én a cég bejelentette a hozzáadását Inner Fire az Evoplay Entertainmenttől játékválasztékához. Ezt megelőzően, június 5-én a cég bejelentette A Ruby Play Immortal Ways Diamonds, egy egyedülálló nyerőgép 10 000 nyerési móddal és négy jackpot nyereménnyel.

Legújabb hírek

Az Unibet korai kiadásban bemutatja az iparág első Super Wheel-jét a Stakelogic-tól
2023-09-29

Az Unibet korai kiadásban bemutatja az iparág első Super Wheel-jét a Stakelogic-tól

Hírek