7 szerencsejáték-tipp okos játékosoknak

Hírek

2022-01-06

Benard Maumo

A szerencsejáték egy ideje szerencsealapú tevékenységnek számít. Az új játékosok úgy gondolják, hogy a fogadás kb a legjobb új online kaszinó megtalálása, fogadást köt, és a legjobbat reméli.

7 szerencsejáték-tipp okos játékosoknak

De itt értik félre az egészet. Még a szerencsén alapuló játékok, például a nyerőgépek és a bingó is készségeket igényelnek a nyeréshez. Tehát, hogy kitűnjön a legjobb online kaszinók „átlagos” játékosai közül, használja ezt a hét okos tippet.

Tipp #1. Gondosan válasszon szerencsejáték oldalt

Ez egy semmi gond. Az okos játékosok új online kaszinókban játszanak. Ezek a kaszinók játékosbarát feltételeket és esélyeket kínálnak, ami hosszú távon több nyereményhez vezet. Ha meg szeretné tudni, hogy egy szerencsejáték-webhely megbízható-e, tekintse meg az engedélyezési információkat a kezdőlap alján.

Tipp #2. Értsd meg a ház szélét

A legtöbb kezdő szerencsejátékos nem gondolkodik kétszer, amikor kiválasztja a játszani kívánt kaszinójátékokat. Vonzza őket a póker hírneve vagy a nyerőgépek kiváló minőségű grafikája. Természetesen ezek a választási lehetőségek azok számára, akik szórakozást keresnek.

De ha győzelemre vágysz, akkor a házelőny számít. A pénznyerő automaták esetében minden 96% alatti érték nagy NEM. Másrészt az asztali játékoknak számos változata létezik, amelyek mindegyike különböző házelőnyökkel rendelkezik. Szóval értsd meg az esélyeket.

Tippek #3. Ne játssz online nyerőgépekkel

Ahogy fentebb említettük, az online nyerőgépek ravaszul megtévesztőek lehetnek magas nyereményükkel és kiváló grafikájukkal. De ne repülj vakon, mert ezek a játékok kivérezhetnek, ellentétben az olyan asztali játékokkal, mint a póker, blackjack és baccarat.

Például a baccarat (banki fogadás) és a francia rulett alacsony, 1,06%-os, illetve 1,35%-os házelőnnyel rendelkezik. Még jobb is a videó póker és a blackjack, ahol a házelőny optimális stratégiával 0,50% alá is csökkenhet.

Tipp #4. Használjon pénzkezelési technikát

A szilárd tény az, hogy a pénzkezelés nem biztosít előnyt a kaszinóval szemben. De egy jól megtervezett pénzkezelési stratégiával a játékosok visszafoghatják veszteségeiket. Az egész a bankroll védelméről szól. A trükk az, hogy csak olyan pénzekkel játsszon szerencsejátékkal, amelyet megengedhet magának, hogy veszítsen.

Ezenkívül a pénznek elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy legalább napi négy óra játékidőt garantáljon. És ha lehetséges, ne veszítse el a teljes bankroll 30%-ánál többet egyetlen munkamenet alatt.

5. tipp. Hagyja abba, amíg még előtte áll

Ez némileg a pénzkezelés folytatása. Az intelligens kaszinójátékosok általában rendelkeznek nyerési és veszteségi korlátokkal. Ez lehet 100 dollár, 200 dollár, 300 dollár vagy bármi más. Ha lemarad vagy előrébb kerül ezekkel az összegekkel, akkor tudja, hogy ideje abbahagyni.

Nyertesek esetén nagy az esély arra, hogy a nyeremény a csatornába kerül, ha folytatja a játékot. Miért? A házelőny mindig játékban van, hogy a jó futás leálljon.

6. tipp. Játssz zsúfolt asztalokon

Tudod, hogy a tapasztalt játékosok miért döntenek úgy, hogy zsúfolt asztaloknál játszanak? Lassú az út előre a szerencsejátékok világában. A sok játékossal együtt játszani a legjobb, hacsak nem vagy előnyben részesített játékos, aki gyorsabb döntéseket szeretne hozni.

Itt van a dolog; Minél többet játszol, a kaszinóház előnye annál inkább ledarálja a bankrollodat. És ugyanez vonatkozik a pénznyerő automatákra is. A két gépen való játék alapvetően megduplázza a vesztes esélyeit.

Tipp #7. Kerülje az oldalsó és a támasz fogadásokat

A mellékfogadások általában olyan asztali játékokban találhatók, mint a Caribbean Stud és a blackjack. A legtöbb kezdő játékos számára vonzóak, mert nagy oldalsó kifizetéseket kínálnak.

De a helyzet az, hogy egyesek, mint a blackjack biztosítás és a Caribbean Stud jackpot fogadása, „balek” fogadások. Például a jackpot fogadás fájdalmas 25%-os házelőnnyel jár a pot nagysága miatt. A craps-táblázatban kerülni kell az olyan prop fogadásokat, mint a Yo (11,11%) és a Horn (12,5%).

Következtetés

Alkalmazza a fenti tippeket, és már úton van afelé, hogy sztár kaszinójátékossá váljon. A fő ötlet a szerencsejáték bankroll, valamint az esélyek és a házelőny jobb megértése. És persze ne érzelmekkel fogadjunk. Minden jót!

Legújabb hírek

Az Unibet korai kiadásban bemutatja az iparág első Super Wheel-jét a Stakelogic-tól
2023-09-29

Az Unibet korai kiadásban bemutatja az iparág első Super Wheel-jét a Stakelogic-tól

Hírek