Hírek

November 7, 2021

4 terület, ahol az üzleti készségek és a póker készségek átfedésben vannak

Chloe O'Sullivan
WriterChloe O'SullivanWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

Az üzleti világ és póker a világban sok közös van. Bármelyik sikerhez kitartás, stratégia, ügyesség kombinációja szükséges, és persze ne felejtsük el - egy kis szerencse.

4 terület, ahol az üzleti készségek és a póker készségek átfedésben vannak

Íme a négy dolog, amelyek átfedik az üzletet és a pókert.

A póker és az üzleti gondolkodásmód átfedésben vannak

A póker az Ön lépéseiről, a kockázatok kezeléséről, az érthetőségről és természetesen a stratégiájáról szól. Ez egy egész sor fogalmi készséget igényel: mentális mozgékonyságot, összpontosítást, fegyelmet, érzelmi kontrollt és kiszámított kockázatot.

Minden nap, minden találkozó és minden fontos döntés kezdete előtt összpontosítania kell gondolatait az üzleti életben is.

Gondoljon a stratégia és a kockázatvállalás iránti szélesebb érdeklődésre. A gondolkodásmód minden.

Az üzleti életben és a pókerben egyaránt nagyon fontos az emberek olvasása

Az emberek olvasása tárgyalásokba hajlik. Ez két olyan tényező, amelyekhez hozzájárul az üzleti életben és a pókerben való jó működés. Olvasó emberek. Amikor online pókerezel, vagy egy szárazföldi kaszinóval játszol, ahhoz, hogy egy lépéssel előrébb maradhass, előre kell látnod a többi játékos lépéseit, mondanivalóit és gyengeségeit.

Az üzleti életben, legyen szó kollégákról, ügyfelekről vagy versenytársakról, az emberek olvasása kétségtelenül alapvető készség.

Az emberek megértése és a helyzet egyértelmű felmérése lehetővé teszi, hogy értelmesen foglalkozzon, eljusson az emberekhez, motiváljon és inspiráljon, és a legjobb módon válaszoljon - legyen szó az alkalmazott potenciáljának meglátásáról és a megfelelő helyzetbe hozásáról. , eladni egy potenciális ügyfélnek, vagy válaszolni egy versenytárs kampányára.

A legfontosabb - a kockázat kiszámításának képessége

Akár a pókerben, akár az üzleti életben, fontos, hogy jól tudja kiszámítani és kezelni a kockázatokat.

Érted a kompromisszumokat? Minden pénzét rossz kézre fogadná? Nem szabad - és az üzleti életben sem. Mind a póker, mind az üzleti élet kiszámíthatatlan, ami a lehetséges nyereségek és veszteségek mérését teszi lehetővé, minden lehetőséget figyelembe véve, és figyelembe véve a kockázattípusokat, amelyek kulcsfontosságúak a helyes lépéshez - legyen szó blöffről, emelésről vagy dobásról, ill. marketing döntésekkel, költségvetési előirányzatokkal vagy projekttervekkel.

Mind a pókerasztalnál, mind az ülésteremben a kockázatok kiszámítása magában foglalja a gyors matematika elvégzését, az értékeléseket és az ösztöneit.

A hírhedt pókerarc

A hatalmas kockázatvállalás és az érzelmek teljes kontroll alatt tartása rendkívül fontos mind az üzleti életben, mind a póker világában.

A pókerarc olyan arcra utal, amely nem mutat sem jó, sem rossz érzelmet, hogy ne adjon el semmit. Függetlenül attól, hogy egy játékos izgatott a leosztás miatt, vagy kétségbeesett helyzetben van, nem szabad meginognia, és semmilyen utalást vagy információt nem adnia ellenfeleinek.

A lecke itt az, hogy mennyire fontos az érzelmek kordában tartása és az egyenrangúság fenntartása. Az üzleti életben, bár lehet, hogy nem szükséges 100% -ban pókerarcot tartani, a jó vezetői képességek közé tartozik az a képesség, hogy a helyzettől függetlenül hűvös, nyugodt és összeszedett maradjon, valamint az, hogy ne hozzon fontos döntéseket intenzív érzelmekre .

About the author
Chloe O'Sullivan
Chloe O'Sullivan

Chloe "LuckyLass" O'Sullivan, ír bájjával, elképesztő képességgel rendelkezik, hogy észrevegye a kaszinó-univerzum feltörekvő csillagait. A NewCasinoRank fő írójaként mélyrehatóan foglalkozik az új platformokkal, így biztosítva, hogy az olvasók még ma kaphassanak első pillantást a holnap legjobb kaszinóira.

Send email
More posts by Chloe O'Sullivan

Legújabb hírek

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count
2023-10-26

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count

Hírek