Hírek

June 9, 2023

Új játékvezető kezd dolgozni az Yggdrasil Gamingnél

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Yggdrasil, a díjnyertes kaszinójátékok vezető fejlesztője Mark McGinley-t nevezte ki szerencsejáték-vezérigazgatónak. A cég szerint a felvétel segít megerősíteni a nemrég összevont játékcsapatot. 

Új játékvezető kezd dolgozni az Yggdrasil Gamingnél

Mark McGinley csatlakozik Yggdrasil Gaming hatalmas háttérrel a B2C és B2B játékok terén. Több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik, és sikeres volt a játékfejlesztési, termék- és stúdiórészlegeken. A cég "nagyon üzleti és kereskedelmi vezérelvű" egyénként dicsérte őt, aki nagyon jól ismeri a versenyszerű játékipart.

Az Yggdrasilhez való kinevezése előtt McGinley a FunFair Games vezérigazgatója volt. Emellett az Entain Game Studios igazgatója és az RNG Foundry programigazgatója volt. Míg az RNG Foundrynál McGinley nagy szerepet játszott abban, hogy a független játékstúdiók képesek legyenek izgalmas, magával ragadó és csúcsminőségű játék létrehozására online kaszinó játékok a neves Games Global platformon keresztül terjesztik.

De ez még nem minden McGinley hosszú és díszített portfóliójában. A Game Studio vezető beosztásait töltötte be Casumo, Európa egyik vezető szabályozott szerencsejáték-oldalak. A tisztviselőnek hasonló szerepe volt az Odobóban. 

Ez a kinevezés egybeesik a vállalat azon döntésével, hogy a Studio vertikális és a Product & Programs részleget egyetlen Gaming részleggé egyesíti. A változtatás az eljárások egyszerűsítésével nyitottabbá és egyszerűbbé teszi a játékfejlesztő céget. 

Néhány olyan kritikus terület, amelyek számára előnyös lesz a fejlesztés:

  • Továbbfejlesztett termék ütemterv minőség
  • Termékfejlesztési folyamat biztosítása
  • Agilisabb tartalomszolgáltatás
  • Több vállalatközi tudásmegosztás
  • Lézeres fókusz a kezelő és a játékos igényeire

Ha már a játékosok igényeiről beszélünk, a cég nemrégiben kiadta a Candyfinity-t, egy cukorka témájú slot a jutalmazó Winning Streak szerelővel. Néhány nappal korábban, Yggdrasil a Boomerang Games partnere volt hogy bejelentsék az Orca's Wild Bonanzát, amely a játékosokat a víz alá viszi, hogy találkozzanak a gyönyörű tengeri lényekkel. 

McGinley így kommentálta kinevezését:

"Nagyon örülök, hogy csatlakozhatok egy ilyen ambiciózus és előremutató vállalkozáshoz, mint a Yggdrasil. Hatalmas potenciált látok előttünk, és nagyon bízom benne, hogy előre tudjuk vinni az üzletet, hogy a legmagasabb szinten versenyezhessünk az iGaming terén. Nagyon izgatott vagyok az új pozícióm miatt, és hogy részese lehetek annak az izgalmas növekedési útnak, amelyen Yggdrasil 10 évvel ezelőtt elindult."

Krantz, az Yggdrasil vezérigazgatója kijelentette:

"Tökéletes az idő Mark számára, hogy csatlakozzon új Gaming egységünkhöz az Yggdrasilnél, amely tovább erősíti meglévő innovatív és prémium globális ütemterv-fejlesztéseinket, valamint kiterjeszti a stratégiai termékdifferenciálást a főbb iparági szolgáltató partnerekkel szoros együttműködésben. Üdvözlöm Markot az Yggdrasilben és a felsővezetői csapatunkban, és nagyon várom, hogy együtt dolgozhassunk, hogy globális növekedési ambícióinkat a következő szintre emeljük."

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek