Bingó

August 27, 2021

Bingo sztereotípiák és bingó mítoszok ágyba vitele

Chloe O'Sullivan
WriterChloe O'SullivanWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

A bingó évszázadok óta létezik, de az utóbbi évtizedekben a játék bizonyos hírnevet szerzett magának.

Bingo sztereotípiák és bingó mítoszok ágyba vitele

Vessünk egy pillantást ezekre a változókra a hírnévvel kapcsolatban.

A bingó csak az időseknek való

Hosszú évek óta azt feltételezik, hogy a bingó olyan játék, amelyet csak az idősebbek játszanak, és ha felületesen nézzük, akkor ez nagyon is előfordulhat.

Ezt a sztereotípiát a népszerű média is megerősítette, a filmek és a televízió a bingó játékosokat idős emberként ábrázolja. De mint mindig, az igazság mindig összetettebb, mint amilyennek látszik.

Bár a személyes események valóban egy régebbi demográfiai helyzethez kötődnek, sok fiatalabb ember is játszik a játékkal ... a különbség az, hogy csak online teszik. Egy brit YouGov tanulmány szerint az online bingózó emberek legnagyobb csoportja valójában 24 és 30 év közötti. Ez a csoport a teljes játékosbázis 28% -át tette ki, a következő legnagyobb korosztály pedig 35 és 44 év között van. évesek, akik a 2018-as vizsgálat eredményeinek 26% -át tették ki.

Bár ez azt jelentheti, hogy az idősebbek szívesebben játszanak személyesen, kétségtelenül van egy fiatal bingójátékosok közössége, akik élvezik az online játékot, ami valószínűleg jót ígér e szórakoztató szerencsejáték jövőjének.

Öregek… és csak nők játszanak bingót is

Egy másik sztereotípia, amely úgy tűnik, megragadt a Bingo márka körül, hogy csak nők játszanak Bingót. Visszatekintve a játék történetére, könnyen belátható, hogy miért tették ezt az emberek. A bingócsarnokokat évtizedek óta a női játékosok uralják. Még az utóbbi időben a férfi és női játékosok közötti megoszlás erősen a nők javára dőlt, 32% férfi és 68% nő. A bingó fantasztikus társasjáték.

Sokan feltételezték, hogy ez miért van így: a bingót inkább társasági játéknak, vagy kevésbé versenyképesnek kell tekinteni, vagy akár annak is köszönhető, hogy egyes vállalatok bingószolgáltatásaikat értékesítik, de bármilyen okból a játékosok demográfiai mutatói változás.

Bingo elmúlt Széna napja - A Bingo most haldokló játék

A bingótermek régen nagy ügyek voltak. Nemcsak gyakoriak voltak, de időnként nagydíjakat is felajánlottak. És mivel ezek a napok elteltek, ez bizony azt jelenti, hogy a bingó haldoklik? Nem. A bingó korántsem halott, csak fejlődik, hogy lépést tudjon tartani a változó időkkel.

Mint megállapítottuk, online bingó felkarolja egy fiatalabb generáció, egyre több férfi választja, hogy online is játssza a játékot. Már a 2010 -es évek elején észrevették az emberek, hogy a játék online verziója hogyan vonzza a játékosokat.

A BBC 2013 -as cikke, az „Online bingó: egy nagyon telt ház” kiemelte, hogy az Egyesült Királyság játékosai hogyan vonultak a játszandó webhelyekre, a játék kényelme és a nyüzsgő csevegőszobák vonzzák őket. Tegyük hozzá azt a tényt, hogy több játékot is játszhat, és hogy sokkal több a változatosság, és van egy receptje a sikerhez!

A bingó ismét társasági lett! Ez a Lindy -effektus klasszikus esete. A bingó lindy.

About the author
Chloe O'Sullivan
Chloe O'Sullivan

Chloe "LuckyLass" O'Sullivan, ír bájjával, elképesztő képességgel rendelkezik, hogy észrevegye a kaszinó-univerzum feltörekvő csillagait. A NewCasinoRank fő írójaként mélyrehatóan foglalkozik az új platformokkal, így biztosítva, hogy az olvasók még ma kaphassanak első pillantást a holnap legjobb kaszinóira.

Send email
More posts by Chloe O'Sullivan

Legújabb hírek

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count
2023-10-26

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count

Hírek