A legnépszerűbb Új Kaszinó a Trustly

A Trustly jó hírű fintech szolgáltató, figyelemre méltó funkciókkal, köztük biztonsággal, egyszerűséggel és gyorsasággal. Carl Wilson, Lukas Gratte és Joel Jakobsson alapította 2008 -ban Svédországban.

Ma több mint 500 millió felhasználót szolgál ki számos országban, például Belgiumban, Svédországban, Spanyolországban, Dániában, Horvátországban és Finnországban. Néhány jól ismert kereskedő, aki kihasználja a Trustly szolgáltatásokat, a PayPal, az eBay, a Facebook, az Alibaba és a TransferWise. Ennek a fizetési szolgáltatásnak a legtöbb ügyfele örömmel használja, mert nincs szüksége kártya igénylésére vagy alkalmazás letöltésére. Emellett több mint 6000 bankot támogat, ami kényelmesebbé teszi, mint sok más fizetési rendszer.

A legnépszerűbb Új Kaszinó a Trustly
Befizetés a Trustly-nálMi az a Trustly?
Befizetés a Trustly-nál

Befizetés a Trustly-nál

Sok új online kaszinók fogadja el a Trustlyt a játékosok befizetési módjának. Mivel ez az e-pénztárca gyors, a befizetés megerősítése után hamarosan elkezdhetnek játszani. A szerencsejátékosoknak a Trustlynál történő befizetéskor követniük kell a következő lépéseket:

  • Kapcsolja össze Trustly -fiókjukat egy aktív online banki fiókkal

  • Hozzáférés az új online kaszinók listájához befizetési módszerek

  • Válassza a Trustly lehetőséget online szerencsejáték-számlájának finanszírozásához

  • Válassza ki online bankjukat, jelentkezzen be rendesen, és adja meg a befizetni kívánt összeget

  • Erősítse meg a tranzakciót a kétlépcsős ellenőrzési folyamattal

  • Várja meg, amíg a befizetett készpénz megjelenik a megfelelő online kaszinószámlán

A Trustly szolgáltatásokhoz való hozzáférés meglehetősen egyszerű, mivel nem igényel játékosokat számlanyitáshoz. A fogadónak nem kell mást tennie, mint felkeresni ennek a fizetési társaságnak a webhelyét, és megadni bizonyos adatokat, például banki adatait. A Trustly nem is kér személyes adatokat, így ideális a magánéletre és biztonságra vágyó játékosok számára.

Sok kezdő fogadó szerte a világon elkerülte a Trustly használatát, hogy elkerülje a magas díjak fizetését. De nem kellene. Ez az egyik legolcsóbb befizetési mód a kaszinók számára, mivel nem számít fel a felhasználóknak semmilyen szolgáltatási díjat a fizetések feldolgozásához. Ennek ellenére egyes bankok és új online kaszinók megkövetelhetik a játékosoktól, hogy kis díjat fizessenek a Trustly használatáért.

Befizetés a Trustly-nál
Mi az a Trustly?

Mi az a Trustly?

A Trustly, eredetileg Glue Finance néven ismert, egy svéd fizetési szolgáltatás, amelynek több mint 500 alkalmazottja van szerte Európában, Ausztráliában és Amerikában. Vezető szerepet tölt be az online banki szektorban, lehetővé téve az iGaming, az utazás, az e-kereskedelem és a pénzügyek területén dolgozók számára a fizetések gyors és kényelmes küldését és fogadását.

A Trustly Európa egyik leggyorsabban növekvő szervezete lett. Ez részben annak tudható be, hogy könyörtelenül igyekezett a felhasználók bizalmát megnyerni a biztonság garantálásával.

Kezdésként érdemes megjegyezni, hogy a Svéd Pénzügyi Felügyeleti Hatóság engedélyezte ezt a céget, és továbbra is felügyeli annak biztosítását, hogy minden megvan ahhoz, hogy a célközönséget szorgalmasan és biztonságosan kiszolgálja. A Trustly kéttényezős hitelesítést is alkalmaz felhasználói fiókjainak védelme érdekében.

Ha egy magánszemély a Trustly használatát tervezi új online kaszinókban, akkor tanácsos megérteni annak működését. Általában ez a fizetési szolgáltató közvetítőként működik a szerencsejáték -platform és a játékos között. Ezért a Trustly pénzt kap a szerencsejátékostól, és kifizeti az online kaszinót a nevükben.

Ahhoz, hogy a játékosok élvezhessék a Trustly szolgáltatásait, támogatniuk kell bankjukat és országukat. Ha nem biztosak ebben, akkor érdemes felkeresni a cég webhelyét, hogy megtudja. Felveheti a kapcsolatot az illetékes ügyfélszolgálattal is.

Mi az a Trustly?