A legnépszerűbb Új Kaszinó a Skrill

A Skrill az egyik legnépszerűbb név a digitális pénztárcák iparágában. A cég gyors és biztonságos fizetést kínál a felhasználóknak alacsony díjak mellett. Ez az egyik legjobb elektronikus pénztárca, ha az e-kereskedelemről és általában a nemzetközi pénzátutalásokról van szó.

Szerencsejátékosként elengedhetetlen, hogy új online kaszinókat keressen megbízható online fizetési szolgáltatókkal. Megbízható szolgáltatóknál a játékosok biztosak lehetnek abban, hogy befizetéseik gyorsak, a tranzakciós árfolyamok pedig kedvezőek. Fontos, hogy az ilyen fizetési platformok komolyan veszik az online biztonságot. Az online kaszinók egyik legmegbízhatóbb eWallet befizetési módja a Skrill.

A legnépszerűbb Új Kaszinó a Skrill
Mi az a Skrill?

Mi az a Skrill?

A Skrill egy digitális többpénzes pénztárca, amellyel a felhasználók online fizethetnek, pénzt küldhetnek és fogadhatnak. A vállalkozás tulajdonosa és üzemeltetője a Paysafe Payment Solutions Limited, amely számos nemzetközi licenccel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a nemzetközi működést. Ma az eWallet több mint 20 millió felhasználót szolgál ki, több mint 120 országban.

A Skrill egy díjnyertes fintech cég, amely több rangos díjat is begyűjtött, köztük a Juniper Research által 2019-ben a Future Digital Awards „Legjobb digitális pénztárcáját” és a „Legjobb online fizetési megoldás – fogyasztó” díjat a Payments Awards-on.

Valójában a Skrill egy fantasztikus befizetési és kifizetési módszer, különösen a új online kaszinók. Ideális azoknak a szerencsejátékosoknak, akik gyors és megfizethető befizetési lehetőséget keresnek.

Mi az a Skrill?
Fizetés a Skrill-lel

Fizetés a Skrill-lel

A Skrill az egyik legjobb fizetési mód az online kaszinókban történő pénzbefizetéshez. A folyamat egyszerű, minden új kaszinóban ugyanaz, és kiválóan alkalmas az első felhasználók számára. Ez a fizetési mód a mobil és az asztali számítógépet is támogatja, de a mobil opció dedikált alkalmazással rendelkezik.

A Skrill használatának exponenciális növekedése a kaszinóbefizetések során néhány tényezőnek tudható be:

  • A Skrill egy legális online fizetési rendszer, amelyben több mint 20 millió felhasználó bízik. A cég teljes körű engedéllyel rendelkezik, és még az Egyesült Királyság Pénzügyi Magatartási Hatósága is támogatja. Ennek ellenére a szerencsejátékosok mindig nyugodtak lehetnek most, amikor egy legális fintech intézménnyel van dolguk.

  • A Skrill használata ingyenes. A játékosok ingyenesen regisztrálhatnak fiókot – semmilyen számlafenntartási költség nincs. Ami a tranzakciós díjakat illeti, a Skrill meglehetősen megfizethető a versenytársakhoz képest.

  • A Skrill használatával a kaszinószámlára történő befizetés másik előnye a gyorsaság. A Skrill segítségével a játékosok online regisztrálhatnak ezekre az új kaszinókra, és néhány percen belül bekapcsolódhatnak a játékba. A Skrill-befizetések általában percekig tartanak, bár ez hosszabb ideig is tarthat, néhány egyedi esetben akár több órát is igénybe vehet.

  • A Skrill egy szerencsejáték-központú online fizetési szolgáltató. Az eWallet rengeteg ösztönzővel rendelkezik, amelyek személyre szabottan a szerencsejátékosok számára vannak kialakítva, akik fizetési módot használnak az ügyletekhez. Ezek az előnyök közé tartoznak a befizetési bónuszok, az alacsonyabb pénzátutalási díjak és a jövedelmező hűségprogram.

Fizetés a Skrill-lel
Hogyan lehet pénzt kivenni a Skrill segítségével

Hogyan lehet pénzt kivenni a Skrill segítségével

A nyereményfelvétel folyamata egyszerű. Ahogy a befizetések gyorsak, úgy a kifizetések is gyorsak. Amint a biztonsági ellenőrzések befejeződtek, a játékosok a Skrill számlájukon kapják meg a pénzt. A magas szintű biztonsági intézkedések miatt a játékosok minden információja biztonságban van, tranzakcióik pedig nyomon követhetetlenek.

Fontos megjegyezni azt is, hogy nem számítanak fel pénzfelvételi díjat. Miután a játékosnak megvan a pénz a számláján, kiveheti a teljes összeget.

Hogyan lehet pénzt kivenni a Skrill segítségével
A Skrill története

A Skrill története

Kezdetben a Skrill Moneybookers néven indult 2001-ben, és csak 2008-ban indult el hivatalosan. 2007-ben az Investcorp felvásárolta a céget, amikor Európa egyik vezető eWalletjává nőtte ki magát. 2010-ben ez volt a leggyorsabban növekvő magáncég az Egyesült Királyságban. 2011-ben a cég új néven Skrill néven vált át, majd az Optimal Payments felvásárolta.

2018 játékmódosító volt, mivel a Skrill elindított egy nemzetközi pénzátutalási szolgáltatást és egy kriptovaluta szolgáltatást. Később, 2019-ben hozzáadták a KNECT-et, a Skrill jövedelmező vásárlói hűségprogramját. Mindezek a tényezők jelentősen hozzájárultak a fintech vállalkozás sikeréhez.

Népszerűségre tett szert sok felhasználó, különösen az online kaszinók és a sportfogadók körében. Ennek eredményeként sok szolgáltató elfogadja a használatát.

A Skrill története
Megbízható Skrill kaszinóoldalak

Megbízható Skrill kaszinóoldalak

Mivel egy népszerű fizetési mód, nem meglepő, hogy a kaszinók ma elfogadják azokat a játékosokat, akik ezt használják. Ennek köszönhetően a fogadók bármelyiket élvezhetik online kaszinó játék A Skrill számos országban és szövetségi testületben rendelkezik engedéllyel, amelyek elszámoltathatóságukat tükrözik.

Hasonlóképpen, amikor a játékos új online kaszinót választ, ahol szerencsejátékot szeretne játszani, fontos ellenőrizni a licencét. A játékosnak gondoskodnia kell arról, hogy az általa kiválasztott kaszinó rendelkezzen engedéllyel, és működhessen az országában a biztonság érdekében. A játékos bármi miatt is fogadhat egy ilyen oldalon, mivel biztos lehet benne, hogy a kaszinók legálisak, és bármilyen szerencsétlenség esetén követni tudják az oldalt.

Biztonság a Skrill kaszinókban

Amikor egy új online Skrill kaszinóban fogadnak, a játékosok meg akarnak bizonyosodni arról, hogy a velük megosztott információk biztonságban vannak. Egy jó kaszinóoldalon vannak olyan intézkedések, amelyek megvédik felhasználóit, és olyan biztonsági lehetőségeket is tartalmaznak, mint a titkosítás vagy az SSL. Ez biztosítja, hogy a kaszinó és az ügyfelek között megosztott összes adat érintetlen maradjon.

Amikor a játékos regisztrál egy online kaszinóba, ellenőriznie kell, hogy rendelkezik-e teljes engedéllyel, és megfelelő biztonsági intézkedésekkel rendelkezik.

Megbízható Skrill kaszinóoldalak

Legújabb hírek

A legjobb Skrill üdvözlő bónuszok az új kaszinókban 2023 júniusában
2023-06-07

A legjobb Skrill üdvözlő bónuszok az új kaszinókban 2023 júniusában

A NewCasinoRank minden hónapban mindig arra törekszik, hogy segítsen megtalálni a legjobb üdvözlő bónuszokat. Júniusban a csapat új kaszinókat fedezett fel, amelyek lenyűgöző Skrill befizetési bónuszokat kínálnak, amelyeket nem szabad kihagyni.