A legnépszerűbb Új Kaszinó a Payz

Az Payz egy európai székhelyű e-pénztárca fizetési szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy viszonylag egyszerű tranzakciókat végezzenek. Az e-pénztárca alapvető funkciói, tárolása és pénzátutalása mellett azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az ecoCard néven ismert feltöltőkártyás betéti kártyájuk segítségével kivehessék pénzüket. Az ügyfelek pénzátutalásra használhatják kapcsolataiknak, pénzfelvételre és kereskedőknek, például új online kaszinóknak történő kifizetésekre.

Ami az Payz használatát az új online kaszinókban illeti, ez azon kevés online fizetési módok egyike, amelyek befizetési és kifizetési lehetőségként is használhatók.

A legnépszerűbb Új Kaszinó a Payz
Az Payz-rőlFizetés a Payz-nél
Emilia Torres
ExpertEmilia TorresExpert
Fact CheckerLi Xiu YingFact Checker
LocaliserÁdám KovácsLocaliser
Az Payz-ről

Az Payz-ről

Az Egyesült Királyságban 2000-ben alapított Payz vagy Payz immár két évtizede működik, és ügyfelek millióit szolgálja ki világszerte. A Payz márkanév tulajdonosa és üzemeltetője a Psi Pay Limited, amely a Financial Conduct Authority engedélyével rendelkezik elektronikus fizetési szolgáltatások nyújtására.

Az Payz két évtizedes tartózkodása az online fizetési ágazatban igazi úttörővé tette a digitális pénztárca világában. Ezt az e-pénztárcát eredetileg ecoCard néven vezették be, és az online fizetés feldolgozására összpontosított écocard a maximális biztonság és titoktartás érdekében. Számos funkcióval és pénzügyi termékkel egészült ki, így a ma ismert Payz névre változott. A Payz által ma kínált pénzügyi szolgáltatások a következők:

  • Kártya
  • fiók
  • Payz üzleti számla
  • Virtuális kártya
  • Payz kereskedői számla

Ma az Payz a világ egyik vezető e-pénztárca szolgáltatójaként emelkedik ki. Büszke arra, hogy "azonnali, biztonságos és kényelmes pénzügyi szolgáltatásokat kínál szerte a világon". Valójában az Payz hatalmas követőinek örvend az online szerencsejáték-iparban.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy ez a fizetési mód különösen népszerű Magyarországon új online kaszinók amelyek hivatalosan elfogadják az Payz-t szerencsejáték-fizetési módként. Ez az online kaszinó fizetési mód különösen népszerű Kanadában, Ausztráliában és Németországban, ahol ez a hivatalos fizetési mód.

Az Payz-ről
Fizetés a Payz-nél

Fizetés a Payz-nél

Befizetés egy új online kaszinóban amely elfogadja a Payzt, zökkenőmentes vállalkozásnak kell lennie. A befizetés előtt az új felhasználóknak először fel kell lépniük a hivatalos Payz webhelyre, és regisztrálniuk kell egy fiókot. Ez a folyamat csak a szükséges személyes és pénzügyi adatok benyújtásával, valamint a feltételek elfogadásával lehet sikeres.

A sikeres tanúsítás után a felhasználóknak egy általuk választott új Payz kaszinóba kell menniük. A felhasználónak csak ki kell választania az Payz opciókat a kaszinóban, majd be kell írnia a befizetendő összeget. Ekkor átirányítják őket az Payz webhelyére, hogy hitelesítési adataikkal (Know your customer (KYC)) érvényesítsék a fizetést.

Befizetési időkeret és limitek

Az az idő, amíg a befizetés megjelenik a Payz-számlán, általában attól függ, hogy a felhasználó hogyan helyezi el pénzét. Általában a hitel- és betéti kártyákkal történő befizetésnek azonnalinak kell lennie. Az elektronikus átutalással készültek viszonylag tovább tarthatnak, mondjuk akár öt napig is.

Amikor új online kaszinókba utal át pénzt, a befizetésnek azonnalinak kell lennie. Érdemes azonban megjegyezni, hogy ez az időtartam általában a kaszinó belső szabályzatához van kötve. De összességében elmondható, hogy a legtöbb kaszinó a befizetést követően azonnal rendelkezésre áll a pénzeszközökkel.

Általában nincs korlátozva a Payz használatával történő befizetésekre vonatkozó korlát. A legtöbb esetben a kaszinó határozza meg a maximális befizetési korlátokat, az Payz azonban nem. A kereskedő oldaláról mindössze KYC csekkekre van szükség a tranzakció érvényesítéséhez.

Fizetés a Payz-nél