A legnépszerűbb Új Kaszinó a Payz

Az EcoPayz egy európai székhelyű e-pénztárca fizetési szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy viszonylag egyszerűen intézkedjenek. Az e-pénztárca alapvető funkciói, tárolása és pénzátutalása mellett azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az ecoCard néven ismert feltöltőkártyás betéti kártyájuk segítségével kivehessék pénzüket. Az ügyfelek pénzeszközöket utalhatnak át kapcsolataiknak, pénzt vehetnek fel, és fizetéseket hajthatnak végre kereskedőknek, például új online kaszinóknak.

Ami az ecoPayz használatát az új online kaszinókban illeti, ez azon kevés online fizetési módok egyike, amelyek befizetési és kifizetési lehetőségként is használhatók.

A legnépszerűbb Új Kaszinó a Payz
Az EcoPayz-rőlBefizetés az EcoPayz segítségével
Az EcoPayz-ről

Az EcoPayz-ről

Az Egyesült Királyságban 2000-ben alapított ecoPayz immár két évtizede működik, és világszerte ügyfelek millióit szolgálja ki. Az ecoPayz márkanév tulajdonosa és üzemeltetője a Psi Pay Limited, amely a Financial Conduct Authority engedélyével rendelkezik elektronikus fizetési szolgáltatások nyújtására.

Az EcoPayz két évtizedes tartózkodása az online fizetési ágazatban igazi úttörővé tette a digitális pénztárca világában. Ez az e-pénztárca eredetileg ecoCard néven jelent meg, és az online fizetések feldolgozására összpontosított. écocard a maximális biztonság és titoktartás érdekében. Számos funkcióval és pénzügyi termékkel egészült ki, így a ma ismert ecoPayz névre változott. Az ecoPayz által ma kínált pénzügyi szolgáltatások a következők:

  • ökokártya
  • ökoSzámla
  • ecoPayz üzleti számla
  • ecoVirtualcard
  • ecoPayz kereskedői számla

Ma az ecoPayz a világ egyik vezető e-pénztárca szolgáltatójaként emelkedik ki. Büszke arra, hogy "azonnali, biztonságos és kényelmes pénzügyi szolgáltatásokat kínál szerte a világon". Valójában az ecoPayz hatalmas követőinek örvend az online szerencsejáték-iparban.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy ez a fizetési mód különösen népszerű Magyarországon új online kaszinók amelyek hivatalosan elfogadják az ecoPayz-t szerencsejáték-fizetési módként. Ez az online kaszinó fizetési mód különösen népszerű Kanadában, Ausztráliában és Németországban, ahol ez a hivatalos fizetési mód.

Az EcoPayz-ről
Befizetés az EcoPayz segítségével

Befizetés az EcoPayz segítségével

Befizetés egy új online kaszinóban Az ecoPayz elfogadása zökkenőmentes vállalkozás. A befizetés előtt az új felhasználóknak először fel kell lépniük a hivatalos ecoPayz webhelyre, és regisztrálniuk kell egy fiókot. Ez a folyamat csak a szükséges személyes és pénzügyi adatok benyújtásával, valamint a feltételek elfogadásával lehet sikeres.

A sikeres tanúsítás után a felhasználóknak egy általuk választott új ecoPayz kaszinóba kell menniük. A felhasználónak csak ki kell választania az ecoPayz opciókat a kaszinóban, majd be kell írnia a befizetendő összeget. Ekkor átirányítják őket az ecoPayz webhelyére, hogy hitelesítési adataikkal (Know your customer (KYC)) érvényesítsék a fizetést.

Befizetési időkeret és limitek

A befizetés ecoPayz számláján való megjelenéséhez szükséges idő általában attól függ, hogy a felhasználó hogyan helyezi el pénzét. Általában a hitel- és betéti kártyákkal történő befizetésnek azonnalinak kell lennie. Az elektronikus átutalással készültek viszonylag tovább tarthatnak, mondjuk akár öt napig is.

Amikor új online kaszinókba utal át pénzt, a befizetéseknek azonnalinak kell lenniük. Érdemes azonban megjegyezni, hogy ez az időtartam általában a kaszinó belső szabályzatához van kötve. De összességében elmondható, hogy a legtöbb kaszinó a befizetést követően azonnal rendelkezésre áll a pénzeszközökhöz.

Általában nincs korlátozva az ecoPayz használatával történő befizetések játékosai számára. A legtöbb esetben a kaszinó határozza meg a maximális befizetési korlátokat, az ecoPayz azonban nem. A kereskedő oldaláról mindössze KYC csekkekre van szükség a tranzakció érvényesítéséhez.

Befizetés az EcoPayz segítségével