A legnépszerűbb Új Kaszinó a MasterCard

Két fő oka van, hogy az új online kaszinók a MasterCard fizetéseket részesítsék előnyben: a biztonság és a kényelem. Ez a tranzakciós mód az egyik legbiztonságosabb online használat. A fogyasztóknak nem kell attól tartaniuk, hogy pénzeszközeiket rosszul helyezték el. A rendszer olyan lopásvédelmi intézkedést alkalmaz, amely a személyazonosság-lopás legkisebb formáját is észleli és azonnal feloldja.

Univerzális elérhetőségének köszönhetően a MasterCard lehetővé teszi a játékosoknak, hogy nemzetközi szerencsejáték-oldalakon tegyenek tétet. Itt a fogadók bármely országból megtalálják a MasterCard felhasználók számára készült legjobb új online kaszinók első számú listáját. Az oldalt egy tapasztalt szakértői csapat alaposan megvizsgálta és ellenőrizte. A MasterCard befizetésre és kifizetésre egyaránt elfogadott.

A legnépszerűbb Új Kaszinó a MasterCard
A MasterCardrólFizessen be MasterCarddal az új online kaszinóknál
A MasterCardról

A MasterCardról

A MasterCard egy globális fizetési megoldás, amely avantgárd chiptechnológiát használ a kártyatranzakciók biztonságára a helyi üzletekben. Ezenkívül megkönnyíti az online vásárlást a SecureCode-on keresztül.

A MasterCard Inc. története a 40-es évek végére tehető, amikor a különböző amerikai bankok speciális papírt bocsátottak ki, amely készpénzt váltott fel a helyi boltokban. A MasterCard alapító bankjai között szerepelt a United California Bank, a Bank of California, a Crocker National Bank és a Wells Fargo. 1966-ban ezek a bankok megalapították az Interbank Card Associationt vagy ICA-t a HSBC Bank USA-val, korábban Marine Midland Bankkal együtt. Megalakították a Master Charge-t vagy a bankközi kártyát, amely 1969-ben vált jelentőségre.

1970-re az ICA társult az Eurocard-tal, hogy szövetséget hozzon létre, amely magához vonzotta az első japán tagokat. További ausztrál és afrikai pénzintézetek csatlakoztak, és az ICA-t Mastercard International névre keresztelték át. A 80-as években további terjeszkedés történt Latin-Amerika és Ázsia területén.

Ma a MasterCard betéti és hitelkártyák több mint 210 országban és területen forognak, és körülbelül 150 valutát fogadnak el. Ez a második legnagyobb hitelkártya-kibocsátó, amely több mint 25 000 pénzintézettel áll partnerkapcsolatban. A MasterCard játékosoknak egyedi PIN kódot kell megadniuk, amikor tranzakciót hajtanak végre a címen új online kaszinók. A kártyák lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a 16 számjegyű kártyaszám megadása helyett tokenizálást használjanak.

A MasterCardról
Fizessen be MasterCarddal az új online kaszinóknál

Fizessen be MasterCarddal az új online kaszinóknál

A szerencsejátékosok könnyedén beszerezhetnek egy általuk választott MasterCard-ot valamelyik tagbanknál. A MasterCard befizetéseket elfogadó új kaszinók zökkenőmentessé teszik a folyamatot, lehetővé téve a fogadók számára, hogy a legjobb új kaszinójátékok a lehető leghamarabb. A MasterCard kártyával történő befizetéshez néhány egyszerű lépés szükséges:

  1. Szerezzen be egy MasterCard által kibocsátott kártyát. Legyen szó betéti kártyáról, előre fizetett kártyáról vagy hitelkártyáról, a könnyebb fizetés érdekében bankszámlához köthető.
  2. Regisztráljon egy új MasterCard kaszinóban. A legjobb oldalak jelennek meg ezen az oldalon.
  3. Az online kaszinóban menjen a Pénztáros és kattintson Betétek.
  4. Tól többféle befizetési mód, jelölje ki a MasterCard kártyát, amely logójával együtt jelenik meg.
  5. Határozza meg, mennyit kell letétbe helyeznie, és adja meg az összeget.
  6. Adja meg a 16 jegyű kártyaszámot, a 3 számjegyű CVV-kódot és a lejárati dátumot, ha ez az első alkalom.
  7. Erősítse meg a tranzakciót a kibocsátó bank által kért KYC-adatokkal.

A kiválasztott új online kaszinótól függően a MasterCard játékosok 10 dollártól bármit befizethetnek. Egyes high rollerek akár 10 000 dollárt is befizetnek. Nincsenek feldolgozási díjak, és az átvitel néhány percet vesz igénybe a felhasználói adatok megerősítése és jóváhagyása után.

Fizessen be MasterCarddal az új online kaszinóknál