A legnépszerűbb Új Kaszinó a Google Pay

A Google Pay nemrégiben újraindult egy sor új és innovatív funkcióval, beleértve az érintéssel történő fizetést és a peer-to-peer fizetést. A Google Pay Android és Apple (iOS) eszközökön (beleértve a telefonokat, táblagépeket és órákat) egyaránt elérhető. Így a Google Pay tökéletes fizetési platform az új online kaszinók számára is.

Ez egy digitális pénztárca, amely számos platformon lehetővé teszi az érintés nélküli fizetést, és nem csak a hasonló online érintés nélküli fizetési módokkal, hanem az online bankokkal is versenyezni kíván. Ezt bizonyos bankokkal való szinkronizálással éri el, lehetővé téve a banki fizetést a Google Pay alkalmazáson belül, lehetővé téve az online banki portfólió egyszerűsítését a Google Pay szolgáltatással és bármilyen online vásárlással vagy platformmal, például új online kaszinószámlára történő pénzfeltöltéssel, gyors és egyszerű átvitel, és a fogadók zökkenőmentesen játszhatnak.

A legnépszerűbb Új Kaszinó a Google Pay
A Google PayrőlFizetés a Google Pay segítségével
A Google Payről

A Google Payről

Ahogy a neve is sugallja, a Google Pay-t a Google, az internetalapú termékekre és szolgáltatásokra szakosodott vezető technológiai vállalat fejlesztette ki, ezért logikus, hogy ez a tökéletes fizetési mód a új online kaszinók.

A Google Pay a gyorsan bővülő Google legújabb ajánlata. A Google-t 1998-ban alapították, és azóta exponenciálisan növekszik, kezdetben az internetes keresőmotorok szinonimája volt, mostanában pedig a telefonok és táblagépek operációs rendszerei, e-mail szerverei, felhőalapú tárhelyei, webböngészői, webalapú hirdetések, térképek és a lista folyamatosan bővül.

A Google Pay eredetileg 2011-ben jelent meg Google Wallet néven, majd 2015-ben Android Pay néven. Ezt a két platformot 2018-ban egyesítették a Google Pay létrehozásához, majd újratervezték, hogy létrehozzák a mai Google Pay alkalmazást.

A Google Pay jelenleg világszerte 42 országban érhető el, például az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Hongkongban, Új-Zélandon, Japánban, Oroszországban és Kanadában, hogy csak néhányat említsünk. Ez azt jelenti, hogy az új online kaszinók szerte a világon felvehetik fizetési módként, hogy számos országból vonzzák a játékosokat.

A Google Payről
Fizetés a Google Pay segítségével

Fizetés a Google Pay segítségével

A pénzeszközök online számlára történő befizetése, például egy új online kaszinóban történő befizetés egyszerű és problémamentes.

Először is meg kell győződnie arról, hogy bankja kompatibilis-e a Google Pay szolgáltatással, azonban a 42 ország összes nagyobb bankja társult-e, ahol a Google Pay elérhető.

A Google Pay alkalmazásként működik egy eszközön, ahol a felhasználó hozzáadja kártya- vagy bankszámlaadatait az alkalmazáshoz. A felhasználó ezután egyszerűen érintéssel fizethet eszközével fizikai vásárlásokhoz, vagy akár online is fizethet, ahol a „Vásárlás G Pay-el” logó látható. Ez különösen hasznos új online kaszinók esetében, mivel egyszerű a használat, mivel nem kell minden alkalommal újra megadni a kártyaadatait, amikor pénzt szeretne betölteni, és nagyobb biztonságot nyújt.

Miután egyszer befizetett a Google Pay használatával, alapértelmezett fizetési módként kiválasztva újra felhasználhatja ezeket az információkat a jövőbeni befizetésekhez. Ez lehetővé teszi a gyors és zökkenőmentes befizetést új online kaszinószámlájára, amikor feltölteni szeretne játszani a legnépszerűbb új kaszinójátékokkal.

Mivel a Google Pay közvetlenül kapcsolódik az Ön kártyájához vagy bankszámlájához, nincs napi limit, kivéve, ha az adott kártyán vagy számlán már van korlát, amely lehetővé teszi a megszakítás nélküli játékot.

Fizetés a Google Pay segítségével