A legnépszerűbb Új Kaszinó a ewire

Az eWire egy dán fizetési rendszer, amelyet 2002-ben indított az eWire NG. A fizetési mód az e-pénztárca, és minden felhasználó számára biztonságosnak tartja magát. Nem csak a dán piacon, hanem világszerte elérhető.

A rendszerbe való regisztrációhoz a szerencsejátékosoknak fel kell keresniük az eWire webhelyét, és személyes adatokkal kell regisztrálniuk. Ezután válassza ki a kívánt befizetési módot az e-pénztárca feltöltéséhez.

Egy új online kaszinó irányítópultjáról a játékosok egyenesen a befizetési oldalra léphetnek. Válassza ki az eWire befizetési módot, és fejezze be a tranzakciót az eWire hivatalos honlapján. A befizetés összege azonnal megjelenik az új kaszinó online számláján.

A legnépszerűbb Új Kaszinó a ewire
Az eWire-ről az új kaszinókban

Az eWire-ről az új kaszinókban

Az eWire egy online befizetési mód, amelyet 2018-ban hoztak létre. Az e-pénztárca szolgáltató cég Dániában található. Az eWire szolgáltatások csak Norvégiában, Dániában és Svédországban élők számára érhetők el.

Az eWire népszerűségre tett szert kiváló, biztonságos rendszerének köszönhetően, amely szükség esetén áthelyezi az alapokat. Ezenkívül a felhasználók rugalmasabban bonyolíthatják le az online tranzakciókat, mint a hagyományos bankszámlákon. Jelenleg több mint 50 online szerencsejáték-oldal teszi lehetővé játékosai számára ennek az e-pénztárca szolgáltatásnak a használatát.

Az eWire számlára történő pénzeszközök bejutásának legjobb módja a hitel- vagy betéti kártyák, például a Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro és Dankort használata. A felhasználóknak azonban díjat kell fizetniük azért, ha ezekkel a kártyákkal pénzt helyeznek el számláikra. Ennek ellenére a költség viszonylag alacsony a többi hasonló e-pénztárca szolgáltatás díjához képest.

Az eWire lehetővé teszi új online kaszinó a játékosok felvehetik a pénzüket az e-pénztárcájukból a bankszámlájukra.

Hasonlóképpen, azok a játékosok, akik pénzt szeretnének befizetni a szerencsejáték-oldal számlájára, kiválaszthatják az eWire opciót az adott új kaszinó webhely banki vagy pénztári opciói közül. eWire előnyben részesített új online kaszinó befizetési mód mert a pénzeszközök rövid idő alatt elérik a kaszinószámlát.

Az eWire-ről az új kaszinókban
Befizetés az eWire segítségével

Befizetés az eWire segítségével

Mielőtt pénzt fizetne be egy új kaszinóba, elengedhetetlen, hogy rendelkezzen eWire számlával. Az egyik megnyitása egyszerű folyamat. A hivatalos eWire webhelyen van egy rész, ahol a felhasználók személyes adataikkal új fiókokat regisztrálhatnak. Ezután a számlát kompatibilis módszerrel, például hitelkártyával, internetes banki szolgáltatással vagy közvetlen banki átutalással lehet finanszírozni.

Ezenkívül az eWire közvetlenül csatlakozik dán, norvég és svéd bankszámlákhoz, lehetővé téve a fogadók számára a játék megkezdését. új online kaszinó játékok azonnal. Az érdeklődő játékosoknak rendelkezniük kell egy új online kaszinóval, amely elfogadja az eWire-t, és kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Lépjen a kaszinó banki felületére, és kattintson a gombra betétek
  2. Válassza az eWire-t preferált fizetési módként
  3. Adja hozzá az összeget a befizetéshez
  4. Töltse ki a szükséges adatokat, és erősítse meg az adatokat
  5. Az átvitel valós időben fog megtörténni

Az eWire mobilbarát, így zökkenőmentesen működik vele mobil kaszinók. A bankszámláról származó pénz használatához a felhasználónak meg kell adnia olyan fontos adatokat, mint a bankszámlaszám vagy az IBAN. A tranzakciós díjak a banki átutalás típusától függenek. Általában a minimális díj 1,45%, amelyhez fix összeg tartozik. A minimális és maximális befizetési limitet a kaszinó határozza meg.

Az eWire átutalások elsődleges pénzneme a dán korona (DKK). Ugyanakkor más európai valuták bevonására irányuló tervek is folyamatban vannak. Egyelőre a fogadóknak valutaátváltási díjat kell fizetniük, ha bankjuk vagy új kaszinójuk nem használja a DKK-t.

Befizetés az eWire segítségével
Hogyan lehet pénzt kivenni az eWire segítségével

Hogyan lehet pénzt kivenni az eWire segítségével

Az eWire ugyanolyan könnyen használható a kifizetésekhez, mint a befizetésekhez. Csak néhány egyszerű lépésre van szükség:

  1. Lépjen a pénztáros vagy banki oldalra, majd a kifizetések részre
  2. Válassza az eWire lehetőséget
  3. Adja meg, mennyit kell kifizetni
  4. Adja meg a szükséges eWire hitelesítő adatokat
  5. Nyomja meg a visszavonás gombot

Az új online kaszinók körülbelül 24-48 órát vesz igénybe, hogy elfogadják a kifizetési kérelmeket. Innen a pénz azonnal a játékos eWire számlájára kerül. A felhasználó dönthet úgy, hogy az adott számlán tartja, vagy utalja át bankszámlájára vagy hitelkártyájára.

Hogyan lehet pénzt kivenni az eWire segítségével
Biztonság és biztonság az eWire-nél

Biztonság és biztonság az eWire-nél

A biztonság a legfontosabb, amikor már bejáratott és új online kaszinókkal bonyolítunk tranzakciókat. Az eWire különféle biztonsági funkcióinak köszönhetően biztonságos e-pénztárcának minősül. A többrétegű biztonság révén nem fordulhat elő illetéktelen hozzáférés. A fiók feltörésének lehetősége gyakorlatilag lehetetlen. Az egyik ilyen intézkedés az SSL titkosítás, amely az online kaszinók saját SSL-jével együtt működik. Ez azt jelenti, hogy a kíváncsiskodó szem nem tudja lehallgatni az adatokat, miközben azokat megosztja egy eWire-fiók és egy online kaszinó webhelye között.

Az eWire biztonság másik kritikus szempontja az iparági szabványos tűzfalak. A tűzfalak kiszűrik a számítógépes hálózatokon áthaladó információkat, és blokkolják a nem biztonságos forrásokból érkező forgalmat.

Az eWire mögött álló fejlesztőcsapat azon dolgozik, hogy a rendszert folyamatosan frissítsék a feltörések megelőzése érdekében. Az eWire minden tranzakció során titkos jelszót és M-Pin kódot kér, amely ugyanúgy működik, mint az ATM PIN-kód. Mivel a fizetést mobilalkalmazás támogatja, minden felhasználónak meg kell adnia az M-Pin kódot, hogy engedélyezze az alkalmazás megnyitását. Azok, akik a mobilbankot részesítik előnyben az eWire finanszírozására, továbbra is biztosítottak a bizalmas kezelésben, mivel a bankok soha nem osztanak meg jelszavakat és felhasználóneveket.

Biztonság és biztonság az eWire-nél