A legnépszerűbb Új Kaszinó a Dogecoin

A Dogecoin (DOGE) fizetések több okból is teret hódítottak. Egyrészt nincsenek korlátozások a befizetésekre és a kifizetésekre. Ráadásul a tranzakciók biztonságosak és gyorsak. Számos új online kaszinó elfogadja a Dogecoint, mivel könnyű vele fizetni. Sok szerencsejátékos értékelheti ezt a digitális érmét, mert lehetővé teszi a tranzakciók lebonyolítását alacsonyabb díjakkal, mint a bitcoinhoz hasonló óriási kriptokártyák.

Azok a játékosok, akik megbízható és legális új kaszinókban szeretnének játszani, számíthatnak az ezen az oldalon található információkra. A legjobb új Dogecoin kaszinók modern nyerőgépeket és inspiráló játékokat kínálnak bónuszok és jutalmak széles skálájával.

A legnépszerűbb Új Kaszinó a Dogecoin
A DogecoinrólBefizetés Dogecoinnal
A Dogecoinról

A Dogecoinról

A Dogecoint az IBM és az Adobe korábbi szoftvermérnökei, Jackson Palmer és Billy Markus találták fel 2013. december 6-án. Egy viccnek indult, a Shiba Inu Dog logóval. Nem sokkal az indulás után popkultúrává vált, a hírverés folytán a kutya mém. Ami online vígjátéknak indult, az egy felhasználóbarát és decentralizált kriptovaluta lett, csekély díjakkal. Legkorábbi felhasználási területei jótékonysági szervezetek és online borravalók voltak. 2022-ig a Dogecoin a 12. helyen áll 22 787 606 651 dolláros piaci tőkeértékkel az érmepiacon.

Az alkotók kezdetben azt akarták, hogy a Dogecoins fix készlete 100 milliárd érme legyen. De ezt a sapkát megszüntették, és a felhasználók folytatták az új érmék bányászását. A döntés célja a token árának a lehető legalacsonyabb tartása volt. Ezért ésszerűbb a Dogecoinnal még kis összegeket is lebonyolítani. Nem csoda, hogy az emberek pénzének tekintik.

A Dogecoin hihetetlenül népszerű a szerencsejátékosok körében. Arra használják, hogy fogadjanak új online kaszinók és tartsa befektetési formaként. A Dogecoin a DOGE pénztárcában van tárolva, és tokenje kripto-tőzsdén kereskedhet más digitális érmékkel. A Dogecoin decentralizált hálózatot használ, amely más digitális valutákhoz hasonlóan megkönnyíti a peer-to-peer tranzakciókat. A decentralizáció azt jelenti, hogy egyetlen pénzintézet vagy hatóság sem hajtja végre a kifizetéseket vagy ellenőrzi a hálózatot.

A Dogecoinról
Befizetés Dogecoinnal

Befizetés Dogecoinnal

A Dogecoin altcoinként elérhető a tőzsdéken, de nem mindegyik támogatja. Egyes platformok lehetővé teszik a DOGE vásárlását fiat valutával. A felhasználók tárolhatják az altcoint a tőzsdén vagy pénztárcán (őrizetes vagy nem őrizetbe vett), letölthető a Google Play és az App Store áruházból.

A legtöbb új online kaszinó lehetővé teszi a játékosok számára, hogy befizessenek a Dogecoin segítségével, és megtegyék a bónuszok és játékdíjak extra mérföldjét e módszer használatával. Íme egy egyszerű folyamat a Dogecoin befizetéshez:

  1. Regisztráljon a legjobb új Dogecoin kaszinóra
  2. Válassz egy új online kaszinó játék valódi pénzben játszani
  3. Menjen a befizetési módokhoz, és kattintson a Dogecoin gombra
  4. Kapjon egyedi URL-t vagy QR-kódot
  5. Másolja ki az URL-t vagy a kódot, és illessze be Dogecoin pénztárcájába
  6. Adja meg az új online kaszinóba utalni kívánt Dogecoinok számát
  7. Engedélyezze a tranzakciót

A befizetés összege azonnal megjelenik a Dogecoin pénztárcában és az új kaszinóban. A tranzakció sebessége meghaladja a népszerű kriptovaluták és a hagyományos banki módszerek bármelyikét.

Érdemes megjegyezni, hogy a Dogecoin-tranzakciók visszafordíthatatlanok, ezért kulcsfontosságú, hogy a küldés gomb megnyomása előtt megerősítse a részleteket. Bizonyos díjak vonatkozhatnak, de ezek elhanyagolhatóak és alacsonyabbak, mint a Litecoin, Ethereum és Bitcoin díjai. Egyes új online kaszinóknak jutalékai lehetnek, ezért a befizetés elõtt létfontosságú a feltételek és feltételek ellenõrzése.

Befizetés Dogecoinnal