A legnépszerűbb Új Kaszinó a Cheque

Különféle szerencsejáték-platformok csekket használnak fizetési módként, mert a játékosok élvezik az egyszerűségüket. Emellett a szerencsejáték-rajongók nagy része ma már ismeri ezt a fizetési lehetőséget, amelynek népszerűsége egyre nő.

Azok, akik felkeresik a legjobb új online kaszinókat, hogy csekket használhassanak készpénz befizetésére a számlájukra, kerülniük kell az olyan meggondolatlan hibákat, amelyek késedelmet okozhatnak. Ilyen például a rossz számlaszámok használata vagy a nevük ellenőrzésének elmulasztása. Fontos megjegyezni, hogy a csekken befizethető vagy kivehető minimális vagy maximális összeg egy adott online szerencsejáték-platformtól függ.

A legnépszerűbb Új Kaszinó a Cheque
A csekkekről az új kaszinókban

A csekkekről az új kaszinókban

A csekk továbbra is népszerű befizetési mód az online kaszinókban, annak ellenére, hogy úgy tűnik, hogy vannak hatékonyabb új tranzakciós módszerek. Ennek két fő oka van:

 • Idősebb játékközönség, amely még mindig áttér a fizikaiból az online kaszinóba
 • A csekkek elérhetősége szinte mindenhol a világon

A csekkeket azóta használják az online kaszinókban, hogy ez a szerencsejáték-modell a 2000-es évek elején egyre népszerűbb lett. Ma nem ezek a leggyorsabb módszer, de hatékonyságuk és pontosságuk nem vitatható.

A bejelentkezés használatához a új online kaszinó, a játékosnak le kell húznia a bankjából. Miután ezt megtették, digitálisan kell beírniuk a csekk adatait kaszinószámlájukba. Az alapok megjelenése általában 0–24 órát vesz igénybe. Ez azt jelenti, hogy a játékos ne válassza ezt a módszert, ha azonnal játszani kíván.

Sok új kaszinó fokozatosan megszünteti a csekkek tranzakciós módszerként történő használatát. Ezt a hatékonyabb pénzátutalási módok térnyerése ihlette. A kaszinójátékosoknak azt tanácsoljuk, hogy kövessék a trendet. Például az e-pénztárcák hatékonysága és elérhetősége egyaránt nő a különböző országokban. Gyorsabbak és olcsóbbak, annál inkább érdemes a játékosoknak használni őket.

A csekkekről az új kaszinókban
Befizetés csekkel

Befizetés csekkel

Annak ellenére, hogy egy csekk nem kapcsolódik bankszámlához, általánosan elfogadott, és egyszerűbb törölni egy folyamatban lévő tranzakciót. Minden új online kaszinó egyedi eljárással rendelkezik a csekkbefizetésekhez. Miután feliratkozott a kívánt webhelyre, kövesse az alábbi lépéseket útmutatóként:

 1. Keresse meg a pénztáros területet
 2. A befizetés gomb megnyitása után válassza a csekket banki módként
 3. Jegyezze fel az új kaszinó csekkbefizetéseinek kijelölt címét
 4. A befizetési limitet szem előtt tartva írja rá a csekkre a befizetni kívánt összeget
 5. Tegye kifizethetővé a csekket a webhelynek
 6. Írjon egy megjegyzést, amely tartalmazza a kaszinófiókjához társított felhasználónevét vagy e-mail címét
 7. A feljegyzést és a fizetést postai úton vagy futárszolgálattal küldje el
 8. A kaszinó megkapja a kifizetést, így Ön elkezdheti a fogadást

Ha postán küldi el a csekket, előfordulhat, hogy ki kell töltenie egy online űrlapot, hogy értesítse a kaszinót, hogy úton van a pénz. Elküldés előtt érdemes tisztázni a pénznemet. A levélküldés általában gyorsabb egyes országokban, például az Egyesült Királyságban, így a pénzt még aznap jóváírhatja számláján.

Néhány új kaszinó azonban, amely ezen a webhelyen szerepel, Gibraltáron és Máltán engedélyezett, így a csekken történő befizetés egy kicsit tovább tarthat. A befizetési limit kaszinóról kaszinóra eltérő. De a legtöbb új online kaszinóban a VIP játékosok magasabb befizetési limitet élveznek, ha csekket használnak.

Befizetés csekkel
Hogyan lehet kivenni a csekkel

Hogyan lehet kivenni a csekkel

A csekkekben az a legjobb, hogy hatalmas összegek feldolgozását teszik lehetővé. Így ez a legkényelmesebb módja a pénzkifizetésnek a jackpot megnyerése után. A kifizetési eljárás ugyanazokat a lépéseket követi, mint a csekken keresztül történő befizetés:

 1. Lépjen a pénztár területére, és nyomja meg a kifizetés gombot
 2. Fizetési módként válassza a csekket
 3. Töltse ki a csekk címét
 4. Végezze el az azonosítási lépéseket
 5. Adja meg, mennyit kell kivenni
 6. Várja meg, amíg a kaszinó feldolgozza a kérést

Nyereményét jóváírjuk számláján, amint a bank megerősíti, hogy a kifizetést megkapta.

Hogyan lehet kivenni a csekkel
Az ellenőrzések biztonsága és biztonsága

Az ellenőrzések biztonsága és biztonsága

Amikor kiválasztja a új online kaszinó fizetési mód, a biztonság talán a legkritikusabb szempont. A biztonsági intézkedések létfontosságúak mind a kaszinójátékosok, mind a szerencsejáték-platform számára. A papíralapú csekk mindaddig biztonságos, amíg az online kaszinó védi adatait a frissített SSL biztonsági protokoll segítségével. Ügyeljen a 128 bites titkosításra, mielőtt új kaszinóban regisztrál.

A legtöbb bank elfedi személyes számlaszámát, hogy megóvja Önt a csalástól. Mivel a papíralapú csekk küldéséhez harmadik felet vesz igénybe, ők nem láthatják a bizalmas adatokat. Legyen szó befizetésről vagy kifizetésről, mindenképpen kövesse nyomon a csekket, és nem kell aggódnia.

A megbízható csekkkaszinók az eCheque-t is használják, amely számos biztonsági funkcióval rendelkezik. Ha a kaszinó eCsekket fizet, elkéri az Ön banki adatait. A kaszinó az Automated Clearing House (ACH) segítségével kapcsolatba léphet bankjával. Ez egy elektronikus fizetésfeldolgozó, amely a megadott adatoktól függően kezdeményezi vagy leállítja a pénzátutalást.

Mindaddig, amíg a banki adatok helyesek és elegendő pénz áll rendelkezésre, a befizetést ellenőrizzük. Baleset esetén a feladó biztonságosan visszavonhatja a tranzakciót. Ez kényelmesebb és biztonságosabb, mint az elektronikus átutalás, amely nem visszafordítható.

Az ellenőrzések biztonsága és biztonsága