A legnépszerűbb Új Kaszinó a CFT(Card Funds Transfer)

A kategóriájában a legjobb online kaszinókban CFT-t kínálnak fizetési lehetőségként, a szerencsejátékok szerelmesei, akik kényelmes befizetési vagy kifizetési módot keresnek, most szerencsések. A legtöbb ilyen játékplatform rengeteg bónuszt nyújt, hogy segítse a játékosokat, hogy a legtöbbet hozzák ki a befizetett pénzből online kaszinó számlákat CFT -n keresztül.

A kifizetés ezen a fizetési rendszeren keresztül problémamentes, mivel a pénzt egyszerűen visszautalják egy adott játékos számlájára. A CFT kaszinó kiválasztása előtt a játékosoknak meg kell győződniük arról, hogy tetszenek a platform összes többi funkciója. Ez kétségtelenül a legjobb módja annak, hogy biztosítsák, hogy egyedülálló élményben legyen részük kedvenc játékuk során.

A legnépszerűbb Új Kaszinó a CFT(Card Funds Transfer)
Kártya átutalása új kaszinókban

Kártya átutalása új kaszinókban

A Card Funds Transfer (CFT) az egyik legnépszerűbb banki lehetőség a legtöbb számára új és megbízható kaszinók. A CFT tökéletes választás azoknak a játékosoknak, akik nem szívesen használnak más összetett fizetési módokat, és nem férnek hozzá a hagyományos bankszámlákhoz közvetlen átutalások végrehajtására.

Lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy pénzt utaljanak vissza egy adott kártyabirtokos számlájára.

Az egyik fő ok, amiért a játékosok inkább CFT-t használnak pénz befizetésére online játékszámláikra, az az, hogy a legtöbb új online kaszinó ösztönzőket kínál az ilyen befizetésekre. Az online kaszinók többsége általában kínál ingyenes pörgetések, különböző bónuszok, hűségprogramok és számos egyéb promóció, amelyek biztosítják, hogy a játékosok a legtöbbet hozhassák ki befizetéseikből. Tekintettel a CFT népszerűségére, nem nehéz megfelelő új online kaszinót találni, amely minden ilyen ösztönzőt kínál.

Az egyik fő előnye annak, ha CFT-t használunk pénz befizetésére online játékszámlára, az az, hogy az viszonylag gyors és egyszerű. A legbiztonságosabbak között is tartják számon online fizetési módok. Ez különösen alkalmassá teszi a nagy pénzösszegeket befizetni tudó high rollerek számára.

Egy másik előny az az új nemzetközi online kaszinók elfogadják a CFT-fizetést. Ez azt jelenti, hogy a játékosok bármelyik új online kaszinóba befizethetnek anélkül, hogy sokat kellene aggódniuk a földrajzi határok miatt.

Kártya átutalása új kaszinókban
Befizetés CFT-vel (kártya-átutalással)

Befizetés CFT-vel (kártya-átutalással)

A hitelkártya-társaságok által kibocsátott kártyáknak sok típusa létezik. Ideális esetben a hitelkártya-szolgáltatók hitelt kínálnak a felhasználóknak, általában kölcsön formájában. A Card Fund Transfer (CFT) esetében azonban a játékos kártyáját közvetlenül megterhelik az új kaszinó CFT-számláján.

A CFT-vel történő befizetésnek olyan egyszerűnek kell lennie, mint egy termék online vásárlásának. A folyamat a következő lépésekben foglalható össze:

 • Látogassa meg az új kaszinó webhely banki oldalát
 • Kattintson a befizetés funkcióra a banki módszerek legördülő listájának megjelenítéséhez
 • Válassza ki Kártya átutalás majd a kártya típusa
 • Adja meg azt az összeget, amellyel feltölteni szeretné kaszinószámláját
 • Adja meg a kártyaadatokat, például a nevet, az utalványkódot, a kártyaszámot, az egyedi CVV-kódot és a lejárati dátumot (csak az első alkalommal)
 • Erősítse meg a tranzakció részleteit, és kattintson a gombra Fizess most vagy egy megfelelő gombot

A CFT-befizetés a legtöbb esetben azonnali. A kártya adatai a kibocsátótól és a kibocsátott kártya típusától függően változnak. Például az előre fizetett kártyáknak van utalványkódja, és nem szükséges megadni a számlaszámot vagy a kártyabirtokos nevét.

Egyes kártyaszolgáltatók díjat számítanak fel a befizetésekért. Más esetekben ez a költség a kaszinót terheli. A szolgáltatási díj 2,5%-tól 5%-ig terjedhet egy bizonyos értékig.

Befizetés CFT-vel (kártya-átutalással)
Hogyan lehet kivenni a kártya átutalással

Hogyan lehet kivenni a kártya átutalással

Tehát nyert némi pénzt a játék után új online kaszinó játékok. Íme az egyszerű utasítások kifizetések kéréséhez egy CFT kaszinóban:

 • Jelentkezzen be kaszinófiókjába, és menjen a pénztárhoz
 • Válassza ki a kifizetés gombot
 • Ha a fiókot még ellenőrizni kell, küldje el személyi igazolványát és a tulajdonjogot igazoló egyéb bizonyítékokat
 • A visszavonáshoz válassza a CFT-t
 • Adja meg kártyaadatait, ha először vesz fel CFT-n keresztül
 • Adja meg a nyereményt készpénzre váltáshoz
 • Adja meg a részleteket, és várja meg a kaszinó jóváhagyását

A kifizetési kérelem során a képernyőn megjelenik a nyeremény bontása és a folyósítandó pontos összeg. A kaszinó vagy a kártyaszolgáltató által fizetett díjak szintén megjelennek.

A legtöbb CFT-kivonást azonnal feldolgozzuk. Hagyjon néhány napot, hogy a tranzakció megjelenjen a kimutatáson. Érdemes megjegyezni, hogy a feltöltőkártyás kártyák nem jogosultak pénzfelvételre, így a feltöltőkártyás befizetéseket használó játékosoknak más kifizetési módra lehet szükségük.

Hogyan lehet kivenni a kártya átutalással
Biztonság és biztonság a CFT-nél

Biztonság és biztonság a CFT-nél

Az egyik dolog, ami miatt a CFT tökéletes a kaszinójátékokhoz, az a magas szintű biztonság. Például a játékosok veszteség esetén nulla felelősséggel tartoznak. A CFT általában nincs bankszámlához kötve, ami további védelmi réteget ad. Az, hogy gyorsan feltöltheti kaszinószámláját, biztonságossá és kényelmessé teszi ezt a módszert. A legtöbb kártyaátutalási rendszer névtelen; így nem kell bizalmas adatokat megadnia az új kaszinó webhelyén.

A hitelkártya-lopás valódi, de a biztonságos webhely kiválasztása kritikus. Az új CFT kaszinók innovatív technológiákat használnak a személyes adatok kódolására, hogy csökkentsék a kockázatot, megfejthetetlenné téve azokat. A titkosított adatok akkor sem használhatók fel, ha azokat ellopják. Még a legegyszerűbb, mára már elavultnak számító 64 bites titkosítás feltörése is körülbelül öt évig tartana.

A legtöbb CFT online kaszinó 256 bites vagy 128 bites titkosítási technológiát használ, amelynek feltörése évszázadokig tart. Egyszerűen fogalmazva, adatai biztonságban vannak, még akkor is, ha valaki behatol egy kaszinóba.

Biztonság és biztonság a CFT-nél