Miért érdemes bitcoinokkal kaszinójátékokat játszani?

Bitcoin

2021-08-07

Eddy Cheung

Bitcoin vitathatatlanul a legnépszerűbb és legszélesebb körben használt kriptovaluta a világon. Ez az oka annak, hogy megugrott a számuk online kaszinók a Bitcoin elfogadása online fizetési lehetőségként. Sok szerencsejáték -rajongó úgy találta, hogy a Bitcoin -kaszinók jobbak, mint a hagyományos kaszinók, különösen a nagy nyereményekkel, amelyek megnyerhetők, ha kaszinójátékokat játszanak Bitcoins használatával. Mivel a Bitcoin tranzakciók online történnek, ez egy kényelmes és biztonságos fizetési lehetőség. Íme a Bitcoin kaszinókban való játék előnyei.

Miért érdemes bitcoinokkal kaszinójátékokat játszani?

Gyors pénzfelvétel

A Bitcoin a leggyorsabb fizetési módok közé tartozik, amikor a kaszinóból történő kifizetésekről van szó. Az olyan lehetőségek, mint az átutalás, akár hét napot is igénybe vehetnek, mire a pénz megérkezik a számlára, ami kényelmetlen, különösen akkor, ha az embernek sürgősen szüksége van az alapokra. Bár az e-pénztárcáknak rövidebb időre van szükségük a pénzeszközök szállításához, a Bitcoin méltó alternatíva.

Fokozott adatvédelem és biztonság

A kriptovaluták decentralizáltak, vagyis senki sem tudja nyomon követni a felhasználó tranzakcióit. Amikor egy Bitcoin kaszinóban nyit egy játékfiókot, csak felhasználónév, e -mail cím és jelszó szükséges. Ez azt jelenti, hogy egyetlen bank, kormányzati ügynökség vagy más harmadik fél sem jogosult a fogadások és tranzakciók ellenőrzésére. A fogadási számla finanszírozásához Bitcoin pénztárca szükséges, amely alapvetően egy e -mail cím.

Alacsony kifizetések

A szerencsejáték -rajongókat gyakran elriasztja a magas díj, amelyet a szerencsejáték -számlájáról történő kivonáskor számítanak fel. A Bitcoin kaszinóból történő kivonáskor a bányászok csak kis díjat számolnak fel, a kaszinó politikájától függően, főleg a tranzakció értékének 1% -át.

Bitcoin bónuszok és jutalmak

A játékosok mindig a jutalmakra és bónuszok amikor olyan játékokat játszik, mint pl blackjack és rulett. Abban a meggyőződésben, hogy a Bitcoin értéke felértékelődik a jövőben, a Bitcoin kaszinó bónuszok nagyszerű módja lehet annak, hogy hozzáadjon néhány Bitcoint az e-pénztárcájához. A Bitcoin bónuszok közé tartozik a megfelelő betéti bónusz, ingyenes pörgetések, újraelhelyezés és még sok más.

Szórakozás

A bitcoin játékok izgalmasak és bizonyos fokú izgalmat okoznak játék közben. A Bitcoin kaszinók különféle asztali és slot játékokat használnak, ahol a játékosok nagy nyereményeket nyerhetnek, vagy akár hatalmas betéti bónuszokat is élvezhetnek Bitcoins formájában.

Mindazonáltal a Bitcoin kaszinó befizetési módként való használatának ezen előnyei mellett egyesek továbbra is azzal érvelnek, hogy jobb vásárolni és tartani a Bitcoint. Néhány érv a következő:

  • Ragaszkodjon hozzá, és tegyen jelentősebb tétet, ha az érték felértékelődik
  • Befektetési terv, ahol az ember a jövőben eladja a kriptovalutát
  • Értékmegörző; olyan valuták konvertálása Bitcoinra, amelyekről azt gondolják, hogy a jövőben értékcsökkenés lesz
  • Az a hit, hogy az ár a közelmúlt története alapján tovább fog emelkedni.

Összefoglalva, a Bitcoinokkal való foglalkozás során mérlegelni kell a kaszinójátékok Bitcoinnal való játékának vagy tartásának előnyeit. Tegyük fel azonban, hogy valaki lelkes kaszinójátékos. Ebben az esetben a legjobb megoldás az, ha ötvözi a két lehetőséget, ahol hosszú távon pénzt keres, és ugyanakkor továbbra is élvezi a játékot.

Legújabb hírek

Az Unibet korai kiadásban bemutatja az iparág első Super Wheel-jét a Stakelogic-tól
2023-09-29

Az Unibet korai kiadásban bemutatja az iparág első Super Wheel-jét a Stakelogic-tól

Hírek