A legnépszerűbb Új Kaszinó a Apple Pay

Az egyik oka annak, hogy az Apple Pay új kaszinói népszerűek, az a kényelem. A pénzátutalási szolgáltatás gyors és biztonságos befizetéseket kínál új online kaszinókban. Tudjon meg többet ezen az oldalon, és ami fontos, a legjobb új kaszinókat, amelyek elfogadják az Apple Pay fizetést.

Rengeteg új online kaszinó található az Apple Pay szolgáltatással. A CasinoRank felsorolta az összes legjobb Apple Pay új kaszinót, így a játékosoknak nem kell kockáztatniuk más, gátlástalan szolgáltatók által üzemeltetett online kaszinókban.

A legnépszerűbb Új Kaszinó a Apple Pay
Az Apple Payről
Az Apple Payről

Az Apple Payről

Az Apple Pay az Apple Inc. tulajdonában lévő mobilfizetés és eWallet. A szolgáltatás a készpénzt és a fizikai kártyákat váltja fel, és lehetővé teszi a felhasználók számára iOS-mobilalkalmazások, webalapú fizetések (Safarin keresztül) és személyes fizetések végrehajtását. Az Apple Pay támogatott iPhone, iPad, Apple Watch és Mac készülékeken. Sajnos Android készülékeken nem használható.

Népszerű az Apple Pay?

Az Apple Pay először az Egyesült Államokban jelent meg, de ma már sok más országban is elérhető. Ennek ellenére továbbra is az Egyesült Államokban van a legtöbb felhasználó. Az Apple Pay a legnagyobb bolti mobiltárca-márka. Ma világszerte több mint 507 millió felhasználóval büszkélkedhet. Az Apple Pay népszerűsége több tényezőnek tudható be.

Először is, az Apple Pay egy megbízható márka. Tulajdonosa az Apple Inc., a világ egyik legnagyobb márkája. A pénzátutalási szolgáltatást kereskedők milliói fogadják el, köztük új online kaszinók.

Az Apple Pay népszerűségének másik oka a gyors tranzakciók. Az új kaszinórajongók olyan fizetési módot szeretnének, amely azonnal feldolgozza a befizetéseket és a kifizetéseket – ezt teszi az Apple Pay. Az Apple Pay használata is egyszerű, mivel be van építve a támogatott eszközökbe. Végül, ez az egyik legbiztonságosabb pénzátutalási szolgáltatás, amelyet az új kaszinók fogadói használhatnak.

Befizetés az Apple Pay segítségével

Az Apple Pay az egyik preferált befizetési módok az új kaszinókban mind a játékosok, mind a kaszinóüzemeltetők részéről. A pénz befizetéséhez a kaszinórajongóknak először új kaszinót kell találniuk az Apple Pay szolgáltatással, mivel nem minden új kaszinó társult ezzel a pénzátutalási szolgáltatással.

A következő lépés az Apple Pay beállítása, és a hitel- vagy betéti kártyákhoz való csatlakoztatása. Az Apple Pay minden népszerű kártyával működik, beleértve MasterCard, Interac, American Express, Felfedez, Mester, Vízum, Cartes Bancaires, Mir és Girocard.

Hogyan kell befizetni

Az alábbiakban egy lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan lehet új online kaszinókba befizetni az Apple Pay használatával:

1. lépés: Jelentkezzen be az új kaszinófiókba, és lépjen a BANK / PÉNZTÁR szakaszba.

2. lépés: Válassza az Apple Pay lehetőséget a befizetési módok listájából, és adja meg az összeget.

3. lépés: Miután át lett irányítva az Apple Pay szolgáltatásra, adja meg az Apple Pay összes hitelesítő adatait, és fejezze be a tranzakciót.

Felhívjuk figyelmét, hogy a kaszinó üzemeltetői minimális és maximális befizetési limiteket határoznak meg. A legtöbb minimális befizetési limit 10 dollár vagy ennek megfelelő összeg, míg a befizetési felső határ 10 000 dollárig terjedhet. Azt is vegye figyelembe, hogy az Apple Pay heti felső határa 10 000 dollár, tehát ez a maximális összeg, amelyet a játékosok egy héten belül befizethetnek.

Az Apple Payről