3 Baccarat matematikai szabály, amit tudnia kell a győzelemhez

Baccarat

2021-10-14

Ethan Tremblay

Mindent, ami a baccarat asztalnál történik, alapvető és alapvető matematikai elvek határozzák meg. A leosztás nyerési esélye 100% -ban a cipőben lévő kártyákon alapul. És az idő múlásával az esélyek mindig pontosan úgy alakulnak, ahogyan azt kellene.

3 Baccarat matematikai szabály, amit tudnia kell a győzelemhez

Itt van 3 tény róla baccarat amelyek matematikát tartalmaznak, és azonnal elkezdheti használni. Mindezen apró ismeretek segítenek javítani az eredményeket az asztaloknál.

#1 - Baccarat nyereményjáték matek

Bármikor, amikor a matematikát használja a szerencsejátékok vagy a fogadási lehetőségek összehasonlítására, a legjobb módja annak, hogy összehasonlítsa őket két százalék használatával.

Például a baccarat asztalnál kötött nyereményjáték házelőnye 14,36%. Ahhoz, hogy visszatérjen a játékos százalékához, vonjon le 14,36% -ot 100% -ból. Ez azt jelenti, hogy a nyereményjátékban a játékos hozama 85,64%. van ennek értelme?

Matematikai szempontból a baccaratban a nyereményjáték olyan rossz, hogy soha nem szabad megtenni. Az esélyek és a hozamok egyszerűen túlságosan károsak a bankrollodra. Ezeknek a matematikai elveknek mindig kimért kompromisszumnak kell lenniük.

#2 - Oldalsó fogadások és Baccarat

Az oldalfogadások a szórakoztatóak.

Nem fogok sok időt tölteni az összes lehetséges baccarat fogadási lehetőség megvitatásával. Funkcionálisan végtelenek, és alá vannak vetve az érintettek kreativitásának.

Ha egyszerűen meg akarjuk fogalmazni ... minden baccarat oldali fogadást úgy terveztek, hogy magasabb házelőnyökkel és alacsonyabb hozammal rendelkezzen, mint a bankár.

Ez azt jelenti, hogy nincs olyan baccarat -tét, amelyet érdemes megfontolni. A matematika azt mutatja, hogy az összes rendelkezésre álló lehetőség rosszabb, mint a bankárfogadás, és ez minden, amit tudnia kell, amikor baccaratot játszik.

#3 - Hasznos és potenciálisan jövedelmező Baccarat bónusz matematika

A játék ugyanaz, akár élő kaszinóban, akár digitális kaszinóban játszik, de az online és mobil kaszinók néha bónuszokat adnak a baccarat játékosoknak.

Tudja, hogy mi az előnye minden baccarat tétnek, és tudja, hogyan kell meghatározni az átlagos veszteséget. Ezen információk segítségével összehasonlíthatja a baccarat bónuszokat. Tudja meg, mennyit kell fogadnia minden egyes baccarat bónusszal, majd határozza meg, mennyit veszít ennyi játékkal.

Most nézd meg a bónusz teljes összegét, és hasonlítsd össze azzal, hogy mennyit veszítesz. A legtöbb bónuszt úgy tervezték, hogy többet veszítsen, mint amennyit a bónusz valójában ér - ez a szerencsejáték alapvető gazdaságossága.

Következtetés

Nem számít, hogyan nézed a matematikát, az egyetlen baccarat -tét, amit valaha is meg kell tenni, a bankár kezén van. A játékos keze nem rossz a többi kaszinójátékhoz képest. De ez nem a legjobb lehetőség a baccarat asztalnál, ezért nem ajánljuk.

A matematika is egyértelműen megmutatja a legjobb tét nagyságát. Ha többet tesz, mint a legalacsonyabb elérhető összeg, akkor több pénzt veszít, mint kellene.

Íme 3 nagy matematikai tipp a Baccarathoz - rövidesen több bejövő!

Legújabb hírek

A Braggs ORYX Gaming partnerséget köt az Interlaken kaszinóval
2022-04-10

A Braggs ORYX Gaming partnerséget köt az Interlaken kaszinóval

Hírek