3 Baccarat matematikai szabály, amit tudnia kell a győzelemhez

Baccarat

2021-10-14

Ethan Tremblay

Mindent, ami a baccarat asztalnál történik, alapvető és alapvető matematikai elvek határozzák meg. Annak a kéznek az esélye, amelyre fogad a nyerésre, 100%-ban a cipőben lévő kártyákon alapul. És idővel az esélyek mindig pontosan úgy alakulnak, ahogyan működniük kell.

3 Baccarat matematikai szabály, amit tudnia kell a győzelemhez

Íme 3 tény a baccarat játék amelyek matematikát tartalmaznak, amelyeket azonnal elkezdhet használni. A tudás ezen apróságai segítenek javítani az asztaloknál elért eredményeinket.

#1 - Baccarat döntetlen fogadás matematika

Bármikor, amikor matematikát használ az összehasonlításhoz szerencsejátékok vagy fogadási lehetőségeket, a legjobb módja a két százalékos összehasonlításnak.

Például a baccarat asztalnál 14,36% a házelőny a döntetlen fogadáson. Ahhoz, hogy megkapja a játékos százalékos arányát, vonjon le 14,36%-ot 100%-ból. Ez azt jelenti, hogy a vissza a játékoshoz a döntetlen tét 85,64%. van ennek értelme?

Matematikai szempontból a baccaratban a döntetlen fogadás annyira rossz, hogy soha nem szabad megtennie, bármi is történjen. Az esélyek és a hozamok egyszerűen túlságosan károsak a bankrollra nézve. Ezeknek a matematikai elveknek mindig mért kompromisszumot kell jelenteniük.

#2 - Oldalfogadások és Baccarat

A mellékfogadások a szórakoztatóbbak.

Nem fogok sok időt tölteni az összes lehetséges baccarat oldali fogadási lehetőség megvitatásával. Funkcionálisan végtelenek, és az érintettek kreativitásának vannak kitéve.

Ha leegyszerűsítjük… minden baccarat oldali tétet úgy terveztek, hogy magasabb házelőnnyel és alacsonyabb hozamaránnyal rendelkezzen, mint a bankár fogadása.

Ez azt jelenti, hogy nincs olyan baccarat oldalfogadás, amelyet valaha is fontolóra kellene vennie. A matematika azt mutatja, hogy az összes rendelkezésre álló lehetőség rosszabb, mint a bankár fogadása, és ez minden, amit tudnod kell, amikor baccarat játszol.

#3 - Hasznos és potenciálisan jövedelmező Baccarat bónusz matematika

A játék ugyanaz akár élő kaszinóban, akár digitális kaszinóban játszol, de mobil és új online kaszinók néha bónuszokat ad a baccarat játékosoknak.

Tudja, mekkora a házelőny minden baccarat fogadásnál, és tudja, hogyan kell meghatározni az átlagos veszteséget. Ezt az információt felhasználhatja a baccarat bónuszok összehasonlítására. Nézze meg, mennyit kell fogadnia az egyes baccarat bónuszokkal, majd határozza meg, mennyit fog veszíteni, ha ennyit játszik.

Most nézze meg a bónusz teljes összegét, és hasonlítsa össze azzal, hogy mennyit fog veszíteni. A legtöbb bónuszokat Úgy tervezték, hogy többet veszítsen, mint amennyit a bónusz valójában ér – ez a szerencsejáték alapvető gazdaságossága.

Következtetés

Nem számít, hogyan nézi a matematikát, az egyetlen baccarat fogadás, amelyet valaha is meg kell tenni, a bankár kezében van. A játékos kéz nem rossz a legtöbb más kaszinójátékhoz képest. De nem a legjobb választás a baccarat asztalnál, ezért nem ajánljuk.

A matematika egyértelműen mutatja a legjobb tétméretet is. Ha többet fogad, mint a legalacsonyabb elérhető összeg, akkor több pénzt veszít, mint amennyit kellene.

Íme 3 nagy matematikai tipp a Baccarathoz; és hamarosan több is megosztásra kerül!

Legújabb hírek

A 3 legjobb első befizetés üdvözlő ajánlata az új kaszinókban Visa kártya felhasználók számára
2023-09-06

A 3 legjobb első befizetés üdvözlő ajánlata az új kaszinókban Visa kártya felhasználók számára

Hírek