Íme egy gyors és piszkos útmutató a Baccarathoz nem szerencsejátékosok számára

Baccarat

2021-12-25

Benard Maumo

A Baccarat zseniális játék. A tökéletes játék az, amely alacsony házelőnnyel rendelkezik, könnyen játszható és egyszerű stratégiával rendelkezik.

Íme egy gyors és piszkos útmutató a Baccarathoz nem szerencsejátékosok számára

Ez a gyors és piszkos útmutató a baccarathoz gyorsan felkészíti Önt az utazásra új online kaszinó. Bár valószínűleg nem nyer pénzt, nem valószínű, hogy túl sok pénzt veszít. Csak a szórakozásra koncentrálhat.

Nyakkendő Fogadás A Baccaratért

Csak három vagy négy fogadási lehetősége van, amikor baccaratot játszik.

Az alapjátékban három tétet tehet, és néhány baccarat játék oldalsó fogadási lehetőséget is kínál. Ebben a cikkben megtudhatja ezeket a baccarat fogadási lehetőségeket. De van egy fontos dolog, amit tudnia kell.

Csak egy baccarat fogadási lehetőség jó. Az összes többi fogadási lehetőség rossz, és nyugodtan elfelejtheti őket, amint megtudja, melyik lehetőség a legjobb.

A Baccarat pontozása egy kicsit bonyolult, amikor először játszik. Kicsit olyan, mint a blackjack. De amikor a teljes összeg meghaladja a kilencet, akkor az első számot eldobja, és csak a második számot használja. Más szóval, csak az egyesek számát használja, és soha nem a tízes számot.

A játékos fogadás a Baccaratért

A jó hír az, hogy nem kell tudnia, mik a házirendek a kártyahúzáshoz, és nem kell rájönnie. Valójában örökké játszhat baccaratot, és soha nem tudja a rajzolás pontos szabályait.

Az igazság az, hogy végül csak a kaszinóban játszva tanulja meg őket, de akár ismeri a szabályokat, akár nem, annak semmi köze a játék kimeneteléhez. A kaszinóban dolgozó kereskedő ismeri az összes szabályt, és gondoskodik a kártyákról.

A játékos tét sokkal jobb, mint a döntetlen tét a házelőny és a hozam százalékában. De ez nem olyan jó, mint a bankár fogadás, ezért ne használja a játékos fogadást sem.

A bankár fogadás a Baccaratért

A harmadik opciót, amikor baccaratot játszunk, banki tétnek vagy fogadásnak hívják.

Ez egy fogadás a bankár kezében, és ez a legjobb megoldás. Ez a legalacsonyabb házelőny és a legmagasabb megtérülési százalék. Ez az egyetlen baccarat -fogadás, amelyet meg kell tennie.

A tét a bankár kezére nagyobb eséllyel nyer a szabályok miatt, mint a többi fogadás. De csak .95-1 -et fizet, a játékos kézre tett fogadás 1-1 helyett.

De soha ne fogadjon többet, mint a minimális asztal. A kaszinók változtathatnak, és ha a minimálisnál többet fogad, végül a kelleténél többet veszít hosszú távon.

Következtetés

A Baccaratot könnyű játszani, és a játék legjobb stratégiája olyan egyszerű, hogy bárki használhatja.

Mindig fogadhat a kaszinó által megengedett legalacsonyabb összegre, és a hosszú távú hozama ugyanolyan jó lesz, mint a kaszinó többi játéka. Ha online szerencsejátékot szerez, még jobb.

Élvezze a Baccaratot, most már érti a stratégiát!

Legújabb hírek

A 3 legjobb első befizetés üdvözlő ajánlata az új kaszinókban Visa kártya felhasználók számára
2023-09-06

A 3 legjobb első befizetés üdvözlő ajánlata az új kaszinókban Visa kártya felhasználók számára

Hírek