Bónuszok

February 17, 2022

A legjobb kripto kaszinó bónuszok 2022-ben

Chloe O'Sullivan
WriterChloe O'SullivanWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

Az online kaszinók robbanásszerű terjedésével a szerencsejáték-ipar most olyasmit kínál a fogadóknak, amiről nem tudták, hogy szükségük van rá; kripto fogadás. A digitális valutát elfogadó kaszinók biztonságosabb és gyorsabb fizetési alternatívákkal jobb élményeket kínálnak. Ezenkívül biztosítják az anonimitást, amelyet minden fogadó megérdemel az online szerencsejátékok során.

A legjobb kripto kaszinó bónuszok 2022-ben

Azok érdeklődnek az új online kaszinók iránt de aki kissé trükkösnek találja a hagyományos banki módszereket, próbálja ki a kriptoszerencsejátékot. Sőt, a digitális valutákkal történő pénzeszközök befizetése szórakoztató elemet ad a kriptoszerencsejáték-bónuszok egyenletéhez.

Mik azok a kriptobónuszok az online kaszinókban?

A kriptobónuszok promóciós ajánlatok kriptovalutákkal, köztük Bitcoinnal, Bitcoin Cash-nel, Ethereummal, Ripple-nel, Litecoinnal és Dogecoinnal történő befizetéshez. 

Egyes online kaszinókat kifejezetten a kriptográfiai fizetések feldolgozására tervezték. A bónuszajánlatok különféle játékokban érhetők el, a ruletttől a klasszikus nyerőgépeken, a kenókon, a pókeren és a blackjacken át a kaparós sorsjegyekig. Ahogy az várható volt, minden bónuszhoz egy sor fogadási követelmény tartozik. Íme egy áttekintés a legnépszerűbb kripto bónuszokról.

1. Üdvözlő bónusz

Az új játékosok teljes befizetésük egy százalékát kapják ebben a bónuszban, mondjuk a 100%-os egyezést, amikor regisztrálnak egy kripto kaszinóra. Tegyük fel, hogy egy új játékos 50 dollárt fizet be, és az üdvözlő bónusz 200%. Az oldal további 100 dollárt ad hozzá, így a játékos 150 dollárt ad a kezdő bankrollnak.

2. Befizetés nélküli ingyenes pörgetések

A legtöbb kripto kaszinó még az összeg befizetése előtt ingyenes pörgetésekkel jutalmazza az új ügyfeleket. Az ingyenes pörgetések arra ösztönzik a játékosokat, hogy később befizessenek, és feloldják a valódi pénzes fogadásokat. Az ingyenes pörgetések egyedülállóak, mert lehetővé teszik a játékosok számára, hogy a pénzük kockáztatása nélkül próbáljanak ki online kaszinójátékokat. Például 25 ingyenes pörgetés azt jelenti, hogy a fogadó 25-ször ingyen megpörgethet egy nyerőgépet.

3. Crypto Casino befizetési bónusz

Befizetési bónuszt kínálunk azoknak (új és szokásos) játékosoknak, akik úgy döntenek, hogy pénzt adnak a bankrolljukhoz. A kripto kaszinókban általában az első, a második és a harmadik befizetéskor jár bónusz. Része lehet az üdvözlő ajánlatnak. Általában ingyenes pörgetésekkel jár. 

Jó példa erre egy Bitcoin kaszinó, amely 150%-os befizetési bónuszt biztosít 3BTC-ig, plusz 150 ingyenes pörgetést a második befizetéskor 30-szoros fogadási feltételek mellett. A játékosnak 30-szor kell fogadnia, mielőtt nyereményt igényelhet a bónuszpénzéből. A kulcsfontosságú tényező itt az, hogy a játékosnak hozzá kell adnia egy minimális befizetési összeget, hogy jogosult legyen erre a bónuszra.

4. Újratöltési bónuszok

Az újratöltési bónusz egy állandó ajánlat a legtöbb online kripto kaszinóban, ellentétben a befizetési bónusszal, amely az első három befizetésre vonatkozik. Itt a kriptojátékosok további bónuszpénzt kapnak, amikor újratöltik befizetéseiket. Az ajánlat a befizetés százalékában érvényes, és maximumra korlátozódik.

Néha az újratöltési bónuszok bizonyos napokon vagy különleges eseményeken, például a játékos születésnapján állnak rendelkezésre. Mások meglepetés bónuszok, amelyeket e-mailben küldenek el. Például egy 30%-os pénteki újratöltési bónusz 5 ETH értékig vonatkozik az első befizetésre, amelyet egy normál játékos tesz az adott pénteken az Ethereum használatával. 

Tehát, ha egy játékos pénteken 10 ETH-t fizet be, akkor a kaszinó 30%-kal megegyezik, tehát 3 ETH-ban csúcsosodik ki. Ezzel a teljes egyenleg 13 ETH-ra emelkedik, amely fogadásra alkalmas.

Időnként megjelennek a kriptográfiai kaszinók. Ez az oldal áttekinti és értékeli a legjobb kriptovalutákkal rendelkező online kaszinókat. A játékosok exkluzív bónuszkódokat találnak, amikor ezen a platformon keresztül regisztrálnak.

Legújabb hírek

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count
2023-10-26

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count

Hírek