Ez 4 tipp és hack a virtuális fogadások kezeléséhez

Új fogadási oldalak

2021-12-13

Benard Maumo

Virtuális a fogadás rendkívül népszerű szerencsejáték lett útja a digitalizált forradalom óta online játék.

Ez 4 tipp és hack a virtuális fogadások kezeléséhez

A következő négy hack tanácsot ad arról, hogyan lehet sikeresebb a virtuális fogadás. Ezekkel a tippekkel növelheti nyereményét, vagy legalább elkerülheti a túl sok veszteséget. Kicsit aszimmetrikus tét.

A Monte Carlo… Véletlenszám -generátor

A rendszeres sportok során valódi csapatok és sportolók versenyeznek egymással. Általában az egyik oldalt részesítik előnyben a másikkal szemben, ami mindig megjelenik az esélyekben.

A virtuális sportfogadás ezt a véletlenszerűséget egy véletlenszám -generátoron keresztül emulálja. A hagyományos versenymérések itt nem játszanak szerepet.

Természetesen ezek a véletlenszerű eredmények általában győzelmet aratnak az előnyben részesített csapatnak/sportolónak. De akárcsak az igazi sportnál, az esélytelen nyerhet.

A különbség itt azonban az, hogy az igazi játékosok nem határozzák meg, hogy a favorit vagy az esélytelen nyer. Ezeket a feladatokat egy számítógépes algoritmus látja el.

A virtuális fogadásban mintákat találunk

A vonalak a véletlenszerűség és a minták között sárosak.

Haralabos Voulgaris a 2000 -es évek elején találta ki, hogyan lehet legyőzni az NBA félidei összesítését. Voulgaris észrevette, hogy a sportfogadások az első és a második félidőben nagyjából egyenlővé tették az összesítést.

Ugyanezek a minták általában nem lehetségesek a virtuális sportfogadásoknál. Végül is a szoftverszolgáltatók véletlenszerű eredményeket állítottak be az esélyekkel és az RNG -kkel.

Talán egy szoftverfejlesztő elronthatja a programozást, és így kiszámítható mintákhoz vezethet. Ez a forgatókönyv azonban valószínűtlen, tekintettel arra, hogy ezek a fejlesztők termékei szigorú külső teszteken mennek keresztül.

Az érzelmi változékonyság nem alkalmazható a virtuális játékokra

Az algoritmusok nem érzik az érzelmeket.

A pályán vagy a pályán rohangáló digitális játékosoknak nincsenek érzelmeik. Nem fognak szorongni, ha veszítenek, vagy nem éreznek eufóriát nyeréskor.

Természetesen továbbra is használhatja a stratégiát, ha áttekinti az esélyeket és a statisztikákat egy virtuális játékhoz. Az érzelmi szempontok figyelembevételével azonban nem választhat győzteseket.

A virtuális sportok hasonlóak az online játékokhoz

Az online kaszinók véletlenszám -generátorokat is használnak eredményeik meghatározására.

A virtuális sportfogadásokhoz hasonlóan ezek az RNG -k tükrözik a való életben történteket. Az European Roulette egyetlen számra vonatkozó fogadása 36: 1 nyerési esélyekkel rendelkezik. Ezért egy algoritmus olyan eredményeket fog produkálni, amelyek idővel 36: 1 nyerési esélyhez vezetnek.

Hasonlóképpen, a nyerőgépek fix szorzókkal és RNG -kkel működnek. Véletlenszerű eredményeket adnak, amelyek hosszú távon hasonlóak lesznek a beprogramozott esélyeikhez.

A virtuális és az online világban több a fix, mint a véletlen.

Következtetés

A virtuális sport szerencsejáték nem teljesen olyan, mint a hagyományos fogadás, amikor a stratégiáról van szó. Az érzelmek és a valós élet változékonysága nem létezik.

Ennek ellenére javíthatja nyerési százalékát a fenti tippek végrehajtásával.

Természetesen az összes fent említett tipp önmagában fontos. Bármikor visszatérhet erre a bejegyzésre, amikor további módszereket keres a virtuális fogadási eredmény javítására.

Legújabb hírek

A 3 legjobb első befizetés üdvözlő ajánlata az új kaszinókban Visa kártya felhasználók számára
2023-09-06

A 3 legjobb első befizetés üdvözlő ajánlata az új kaszinókban Visa kártya felhasználók számára

Hírek