Új bingóoldalak

Ha szeret bingózni, áttekintettük a piac legújabb webhelyeit 2022 . Egyre népszerűbb a bingó bónusz miatt, ingyenes pörgetések betétek nélkül, és megtarthatja nyereménye zéró fogadását. Az előnyök és az árak azonban lottónként eltérőek. Összeállítottuk az oldalon a legjobb lottó oldalak listáját. Tartalmazzák:

Hogyan kell Bingót játszaniA bingó webhelyek biztonságának javításaFair Bingo játékokA Bingo története
Hogyan kell Bingót játszani

Hogyan kell Bingót játszani

A bingó szórakoztató és egyszerű az új és tapasztalt játékosok számára. Játszhat manuálisan papír használatával, vagy elektronikusan a mobileszközéről. Utóbbi esetén bizonyos pénzeszközöket kell letétbe helyeznie, ha valódi pénz megnyeréséért versenyez. Ezután foglalatokat vásárol a kívánt lottón. A bingókönyvben 15 szám lesz 1 -től 90 -ig. Balról jobbra különböző oszlopokban vannak csoportosítva. A híváskor megjelöli vagy kiválasztja a számokat.

Ön lesz a nyertes, ha sikerül telt házat vagy sort szereznie, mielőtt bárki másnak vagy a kereskedőnek sikerülne.

Különböző típusú bingó variációk

Az alábbiakban felsoroljuk a leggyakrabban használt bingó variációkat:

Hagyományos amerikai bingó

Öt sorból és oszlopból álló rácsot tartalmaz, és 75 golyóval játsszák.

Brit Bingo

Ez meglehetősen jelenség az Egyesült Királyságban, és 90 számot használ. 25 helyett 27 szabad hely áll rendelkezésre. Egy sor öt számot tartalmaz négy üres ponttal, míg egy oszlop csak három számot tartalmaz.

Online bingó

Négy -négy rácson játsszák, 80 golyóval.

Mások közé tartozik:

  • Hexabingo- 27 Ball Bingo
  • Virtuális- 49 Ball Bingo
  • A Bingo Ball- 80 labda
  • Áll az alku 90- Labda
Hogyan kell Bingót játszani
A bingó webhelyek biztonságának javítása

A bingó webhelyek biztonságának javítása

A bingó oldalak magas szintű biztonságot és titkosítást tartanak fenn. Ez utóbbi segít megvédeni az Ön által küldött, fogadott vagy tárolt adatokat az illetéktelen hozzáféréstől, például a hackerektől. Banki vagy pénzátutalási információk védelmére is használják. Csak a lottószolgáltató és a felhasználó férhet hozzá a fiók adataihoz. A lottóoldalak az értékes, érzékeny információk védelmére használják.

A bingó oldalak sok személyes adatot gyűjtenek, például az ügyfelek adatait és a tranzakciókat, többek között mind védelmet igényelnek annak elkerülése érdekében, hogy harmadik felek visszaéljenek csalárd tevékenységekhez, például adathalász csalásokhoz és online csalásokhoz.

A bingó webhelyek biztonságának javítása
Fair Bingo játékok

Fair Bingo játékok

A csalások és átverések esete napról napra növekszik, ahogy új technológiai trendek jelennek meg. Ezért bingózzon olyan helyeken, amelyeket ismer, például biztonságos webhelyeken. Ez az egyik módja annak, hogy garantálja, hogy nem csalnak meg a nehezen megkeresett pénz elvesztése miatt. További hiteles helyek, ahol bingózni lehet, többek között közösségi helyek és jótékonysági szervezetek, tévék, hagyományos kaszinók.

Mindig győződjön meg arról, hogy elismerheti és ellenőrizheti a bingószolgáltató hitelességét. Ha nem ismeri fel őket, vagy nem ellenőrzi a valódiságukat, akkor jobb, ha kerüljük a játékot.

Megbízható bingó oldalak

Célszerű mindig bingózni azokon a webhelyeken, amelyeket az illetékes kormányzati hatóságok teljes mértékben engedélyeztek és engedélyeztek. Ennek egyik módja a licencadatok ellenőrzése, amelyeket a webhely alsó navigációs képernyőjén kell megjeleníteni. Az engedély jellemzői közé tartozik többek között a név, a regisztrációs ország, a tanúsítvány száma, a licenc időtartama. Ezenkívül olyan részleteket kell létrehoznia, mint például az engedélyt működtető szervezet és az adott ország kormányának engedélyező hatósága.

Ellenőrizheti a játék szolgáltatókat is, például a Microgaming, a Net Ent és a NextGen. Csak engedéllyel rendelkező cégekkel működnek együtt!

Fair Bingo játékok
A Bingo története

A Bingo története

A bingónak gazdag történelme van, hiszen egészen az 1500 -as évekig vezethető vissza. 1530 -ban, Olaszországban, "Lo Giuoco del Lotto D'Italia" néven ismert lottón alakult ki.! A játék az 1770 -es években lépett be a francia határokba. Le Lotto néven emlegették, és csak a gazdag franciák játszották.

A játék az 1800 -as években terjedt el Németországba, bár úgy vélték, hogy fiatal gyerekeknek és diákoknak szól. 1929 -ben érkezik Észak -Amerikába, ahol „beano” -nak nevezték. Ezután először az USA -ban, a grúziai Atlantában játszanák.

A Bingo története